Call of Duty

Robbanólövedékekkel elképesztő pusztításra képes a Rytec AMR!


Rytec-AMR + Robbanőlövedékek = Nettő pusztítás!

Új update – új tartalom, amik között érkezett egy új fegyver is, méghozzá a Rytek-AMR. A frissen bemutatkozott sniper szinte rögtön a távolsági meta legújabb ásza lett, amit legfőképp mint anti-jármű fegyver jeleskedik.

A járművek ellen mutatott erejét robbanólövedékekkel még tovább lehet fokozni, a végeredmény pedig egészen hihetetlen erőről tesz tanúbizonyságot. A megoldás játékosok ellen sem utolsó, sőt, sokszor el sem kell találnunk őket ahhoz, hogy könnyű killt szerezzünk.

Rytec AMR with Explosive Rounds is Incredible from CODWarzone

Ez persze jól hangzik és jól is mutat, de az ilyen balanszírozási problémák képesek bedönteni az egész fegyvermetát.

Az AMR-rel pedig nem ez az egyedüli probléma: sokan számolnak be arról, hogy számos hozzá köthető challange sem működik megfelelően. Szerencsére a probléma eljutott a fejlesztőkhöz is, és mindenki Joe Cecot-ja elárulta, hogy nagyban dolgoznak már a javításon, ami hamarosan meg is érkezhet. (Ezt többen jövőhétre datálják.)

És ha már távolsági fegyverek, akkor nem lehet elmenni szó nélkül a Kar98k-t ért változások mellett sem. A Kar jókora buffot kapott, amivel jócskán megnövekedett a játékok során mutatott hatékonysága, így hát mindenkit buzdítok a gyakoribb használatára! Egy korábbi cikkben írtunk is pár tippet ennek elkezdéséhez:

Három remek setup tipp egy jó Kar98k-hoz! | Modern Warfare – Warzone!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva