Gaming

30 percnyi játékmenet szivárgott ki az Assassin’s Creed Valhallából – nézzétek míg lehet!


Közel fél órás gameplay szivárgott ki az Assassin's Creed Valhallából!

Hosszú-hosszú évek során már megszokhattuk, hogy a Ubisoft játékai rendre idő előtt lepleződnek le. Azt nehezen lehetne megmondani, hogy ez egy tudatos marketingstratégia lenne, vagy ennyi év, pénz és fejlesztési tapasztalattal a hátuk mögött sem tudnak mit kezdeni a szivárogtatásokkal?!

Az Assassin’c Creed sorozatot különösképp sújtja ez az átok; már a hivatalos leleplezés előtt egy évvel tudtuk, hogy viking témájú lesz, ahogyan a bejelentés után is szivárgásnak indult az infócsap, most pedig egy közel fél órás gameplay anyag került ki az internetre.

A játékmenetvideó nem tudni mikor készült és azt sem, hogy mi célból, az viszont egyértelmű, hogy nem a játék végleges változatát láthatjuk benne. A mozgás sokszor darabos, akadnak olyan jelenetek is mikor a karakter rángatózik, a harcrendszer és az effektek sincsenek készen, de az átvezető videók is hagynak kívánnivalót maguk után. Viszont az Odyssey-hez hasonlóan ismét választhatunk majd – egy női és egy férfi – főhőst, emellett a dallamokra és a grafikára sem igen lesz sok panaszunk.

A játékon folyamatosan dolgoznak, így a videó csak nyomokban tükrözheti a végeredményt. Ettől függetlenül az azért bátran kijelenthető, hogy azok számára, akik már az előző két részt sem szívlelték túlságosan, nem a Valhalla fogja jelenteni a fordulópontot.

Mindenkinek kell egy saját képére formált hős

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva