Call of Duty

Öt M13 setup tipp egy remek loadoutba! | Ezekkel az M13 setupokkal nem lősz mellé!


Öt remek M13 setup tipp egy kiváló loadoutba!

Már a mid-season update előtt lehetett sejteni, hogy az M13 komolyabb szerephez fog jutni a Grau nerfelése után. A fegyver egyébként előtte sem volt rossz, sőt, bizonyos helyzetekben egészen kiválóan működött, most viszont abszolút berobbant a fegyvermetába és úgy tűnik, egy darabig még velünk marad.

Az M13 ennek ellenére egy egészen kiegyensúlyozott fegyver, ami akár kezdő kezekben is jól mutathat amellett, hogy hatásos marad. – Hát még ha értő kézbe kerül… – Természetesen a Grau megmaradt a meta egyik legmeghatározóbb fegyverének, azért nem árt ha vannak alternatívák.

Így hát – a Dot Esports, illetve profi játékosok jóvoltából – összeszedtük nektek azokat a setupokat az M13-hoz, amiket bártan betehettek egy erősebb loadoutba. 

M13 Laser

Muzzle: Monolithic Suppressor
Barrel: Tempus Marksman
Laser: Tac Laser
Underbarrel: Commando Foregrip
Ammunition: 60 Round Mags

Ez egy klasszikusnak mondható alap AR összeállítás, amit leginkább a DotEsports ajánl. Az alap távolságánál messzebbre optika nélkül nehezebben fogunk tudni lőni vele, így középtávra és közelre a legtökéletesebb.

Long-range M13

Barrel: Tempus Marksman
Optic: VLK 3.0x Optic
Stock: FORGE TAC Stalker
Underbarrel: Commando Foregrip
Rear Grip: Granulated Grip Tape

Ezt a DotE összeállítást sem mondanám a szokottól eltérőnek, de nincs is rá szükség, ha egyébként működik. Őszintén szólva ezt személyesen még nem próbáltam, de kisebb kutatómunka után és a játékosok tapasztalatai alapján egy egészen stabil, irányítható fegyverről van szó. Nem egy nehéz setup, de ha kipróbálod, akkor mindenképpen oszd meg a tapasztalataid kommentben!

No Recoil Braderz

Muzzle: Monolith Supressor
Barrel: Tempus Marksman
Optic: PBX Holo 7 Sight
Underbarrel: Commando Foregrip
Ammunition: 60 Round Mags

Erről a setupról Braderz nevű youtuber egy külön videót is készített, annyira meggyőzte a végeredmény. Nem biztos, hogy ez lesz az, ami letaszítja a trónról a meta csúcsának fegyvereit, de kétségtelenül egy erős összeállítás, amit – egy-két tesztkör után – bárki bátran berakhat egy komolyabb loadoutba. (Ezt a kiosztást használja NICKMERCS is annyi különbséggel, hogy PBX optika helyett a Corp Combat Holo Sight-ot rakta fel.)

M13 eColiEspresso

Muzzle: Monolith Supressor
Barrel: Tempus Marksman
Laser: Tac Laser
Optic: VLK 3.0x Optic
Ammunition: 60 Round Mags

eColiEspresso M13 kiosztása tulajdonképpen a klasszikus (a legelső) és a Braderz-féle megoldás keveréke. Kicsi recoil, remek irányzék és optika, így akár a közepesnél valamivel messzebbre is elér. Ez egy egészen effektív setup, ami majdnem minden helyzetben megállja a helyét. (Én a klasszikus megoldást pleferálom Commando Foregrip+VLK kombinációval megtoldva.)

SMG style

Barrel: Tempus Mini
Stock: No Stock
Underbarrel: Merc Foregrip
Rear Grip: Stippled Grip Tape
Perk: Sleight of Hand

És végezetül a Modern Warfare kisebb pályáira (Shoothouse – Shipment) szabott SMG-szerű M13. Gyors, kisebb távolságon elképesztően effektív, közelharcra még a Warzone-ban sem utolsó.

Természetesen lehetnek ennél jobb beállítások is, de ahogyan mindig most is azt javaslom, hogy tapasztald ki a fegyvert, és a saját preferenciáid alapján állítsd össze a saját loadoutodba leginkább illőt. Akkor bizonyosan nem lősz majd mellé, viszont érdemes lehet a fentiek alapján elindulnod.

Három remek setup tipp egy jó Kar98k-hoz! | Modern Warfare – Warzone!

(Forrás: DotEsports – Youtube)

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva