R6

Melusi az új “Echo”: gyakran bannolják: túlreagálás vagy jogos a tiltás?


Get_Flanked videóban mondja el a véleményét.

Az Operation Steel Wave egyértelműen erősebb operátora Melusi lett: ezt most már nyugodtan kijelenthetjük lassan szűk egy hónap játék után.

Ugyan sajnos statisztika erre nincsen (máig érthetetlen, hogy miért nem oszt meg ilyeneket a kiadó rendszeresebben), de aki rankedet vagy unrankedet játszott eleget az utóbbi hetekben, az maga is tapasztalhatja, hogy bizony igencsak gyakran kerül parkolópályára az új védő – ezen pedig egyelőre a legutóbbi nerf sem változtatott túl sokat.

Vajon csak túlreagálja a közösség, vagy jogos ez a sok tiltás? Erről készített egy videót Get_Flanked, melynek egy jelenetét érdemes leginkább kiemelni:

Ez a szituáció példázza tökéletesen, hogy mi a gond vele: túl sok mindent tud az eszköz. Az, hogy egyszerre lassít le és még a hang által a védőknek információt is nyújt a pozíciónkról egy kicsit sok.

Mi lehetne a megoldás? Az egyszerű az lenne, ha a Banshee nem adna ki hangot, vagy csak nagyon minimálisat (így csak akkor büntetne minket, ha a védő kifejezetten közel van az eszközhöz, hogy hallja), ez volt Get_Flanked javaslata is.

Alternatíva lehetne a sebességének csökkentése. Melusi túl egyszerű: jó a fegyvere, jók a másodlagos eszközei és gyors is egy könnyen használható eszközzel: ez azt eredményezi, hogy komfortos a játékosok nagy részének, így gyakori választás, ezáltal gyakori ban. Ha valamilyen ponton úgymond be kéne áldozni ezt a komfort érzést, akkor máris csökkenne a választási rátája.

Jó eséllyel egyelőre ad még lehetőséget a nerf utáni számok felmérésének a Ubisoft, meglátjuk, hogy végül hogy alakul a védő sorsa.

Ezt olvastad már?

Ranked mód és tranzakciók: újabb infók szivárogtak ki a Rainbow Six Siege Quarantine-ról

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva