Counter Strike

Videó: A Na’Vi-nál öten egyszerre, a Complexity-nél üvöltve beszélnek egymással – így kommunikáltak a csapatok a BLAST Spring Finals-ön


A BLAST rendezői remek érzékkel felvettek mindent, amik a játékosok teamspeak-jén ment, így az élő adásba is be tudtak vágni néhány érdekes pillanatot. Most azonban összeszedték a legjobbakat 8 percben.

A 8 perc alatt rengeteg minden kiderül a játékosokról. Ott van példának okáért a Liquid, akik úgy beszélgetnek a meccs alatt, mintha csak beültek volna a kocsmába sörözni. Vagy ott van a Na’Vi, aki ugyanezt teszi csak öten egyszerre ordítva. Pont olyan a hangulat a CIS csapatnál, mint valami jó orosz MM-en. EliGE énekelget, a Complexity és az Evil Geniuses minden kör után ordítanak… Remek kis videó, amiben meghallgathatjuk, hogyan örülnek a játékosok, hogyan próbálnak meg meccs közben úrrá lenni a káoszon, vagy hogyan teremtik meg a káoszt.

A Na’Vi csapatáról már korábban is készült ilyen videó. Bár akkor még kicsit más volt a felállás, a kommunikáció már akkor is elég kaotikusnak bizonyult:

Hogyan infózik a Na’Vi a Major alatt? Olyan a TeamSpeak mint egy jó orosz MM alatt a voicechat

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva