Call of Duty

Heti playlist update: itt Gunfight Tournament és Bomb Plant Moshpit!


Megérkezett a heti playlist update, ami inkább a klasszikus multiplayert helyezi előtérbe.

A szezon-közepi nagyobb frissítés utáni első heti playlist updte, ami bizony remek módokat hozott a multiplayert nyüstölőknek.

Gunfight Tournaments

A Gunfight Tournaments szabályai nagyon egyszerűek: nyerj zsinórban egymás után 4 meccset és ha sikerül, remek jutalmak ütik a fegyvert szorító markod. Persze nem kell aggódni akkor sem, ha nem sikerül, a kötelező XP mellett más, kisebb jutalmakkal is gazdagodsz.

SERE Kit: Plunder

A ‘the SERE Kit: Plunder Player Bundle két blueprintet tartalmaz: a The Alabaster AR-t, illetve a White Light mesterlövész puskát.

Blood In The Water Bundle

Viszont ha jobban preferálod a közelebbi ismerkedést, akkor az Epic Feeding Frenzy Shotgun blueprintet pontosan neked találták ki.

Bomb Plant Moshpit

Ahogyan azt a neve is sugallja, ez a playlist leginkább a bombák körül forog, így Search and Destroy és Demolition módokba fogunk fejest ugorni.

Emellett pedig itt van még a sokak által kedvelt ‘Realism’-féle Gun Game is, amiben minden a játékosok érzékszervein és az egyedi fegyverek használatán múlik. Talán ez is az egyik legskillesebb játékmód mind közül!

A Warzone-ban továbbra is a sima Solo – Duo – Trio és a 200 játékossal operáló Quad közül választhatunk, illetve helyet kapott egy kis csapatos Plunder – Blood Money is.

Ennyi lenne hát, ti elégedettek vagytok az eheti felhozatallal?

Keanu Reeves visszatérhet Constantine, a démonvadász szerepébe?!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva