Egyéb

Keanu Reeves visszatérhet Constantine, a démonvadász szerepébe?!


Nagy esély lehet arra, hogy Keanu Reeves ismét felöltse John Constantine démonvadász gúnyáját.

Most, hogy a járvány után itt-ott kezdenek a megszokott sodrásba csordogálni a hétköznapok, annak rendje és módja szerint a hollywoodi pletykák is újult erőre kaptak. A Comicbook például eljátszott azzal az egyébként korántsem légből kapott gondolattal-szóbeszéddel, miszerint mi volna, ha a 2005-ös Constantine, a démonvadász karaktere egy az egyben visszatérne a képernyőkre, színészestül mindenestül?!

2005-ben a karakter megformálója Keanu Reeves volt, aki egészen pazar munkát végzett a karakter életre keltésében. A film ugyan nem lett kasszasiker (100 millió dolláros büdzsé, amiből a nyitóhétvégén Amerikában 29 millió dollárt hozott, mára a DVD, Blue-ray és egyéb kiadásokkal 230 millió bevételre tett szert), Reevesnek hála, sokak számára egy igazi kultfilm lett, annak ellenére, hogy a képregényhez képest itt-ott azért változtattak.

Ott tartottunk, hogy hamarosan kezdődhetnek a forgatások, így el is kezdtek szivárogni olyan információk, hogy az HBO Max egy Justice League Dark sorozattal rukkolna elő, aminek exkluzív producere maga J.J. Abrams lenne. A sorozatbéli összeállásuk előtt viszont minden sötét Igazság Ligája tag kapna egy saját filmet (ami szintén a streaming platformon debütálna), és itt jön a képbe Constantine, aki szintén tagja a darkos bandának.

Itt viszont lehetnek még zavarok az erőben, ugyanis a borzalmas értékeléseket kapott és ezért elkaszált Constantine, illetve az Arrow: Legends of Tomorrow – általam sajnálatos módon nem igazán kedvelt – sorozatokban is feltűnt a démonvadász, ám a karaktert Matt Ryan alakította, aki megjelenésében viszont sokkal jobban hasonlított képregénybeli mására.

Wallpaper fire, street, lighter, the series, John, Constantine ...

A sorozatos vonal, amilyen ígéretesen indult az Arrow és a Flash szériákkal, akkorát esett pofára olyan próbálkozásokkal mint a Batgirl, a Supergirl, a Titans és sorolhatnám egészen a Constantine-ig, hogy a felelős producerek fülében máig csenghet a kritikusok és a rajongók lesújtó véleménye. Pedig akadnak zseniális DC produktumok, noha azokért a legkevésbé a Warner lehet a felelős, gondolok itt leginkább a szintén HBO-s gondozású Watchmen-re és az AMS-s Preacher-re, amik fogadtatását látva nem csodálkoznánk, ha a pletykáknak eleget téve értőbb kezekbe passzolnák a felnőtteket célzó DC-Vertigo történetek élőszereplős megvalósítását. 

Egy tavalyi interjúban Keanu Reeves elárulta, hogy nagyon szereti Constantine karakterét és világát, ezért ha megkérnék, hogy ismét bújjon a bőrébe, ő minden további nélkül elfogadná az ajánlatot. A DC-Warner-HBO hármasnak pedig már csak a színész jelenléte óriásit nyomna a latba, ami nem keveset számítana az újrainduló DC univerzum-multiverzum számára. Mondanom sem kell, más sem nagyon kellett a pletykagyár beindításához, ugyanis már azt is tudni, hogy a Micheal Keaton-féle Batman is visszatér a készülő Flash moziban (bár elvileg volt szó arról is, ha esetleg nem érne rá a szerepre, Christian Bale helyettesítené). 

J.J. Abrams pedig nagyon szereti megdolgoztatni a rajongók régi érzéseit, így ezek után már azon csodálkoznánk, ha végül nem Reeves irtaná halomra a démonokat, mint John Constantine.

Már tudni mikor kezdődhet a Stranger Things negyedik évadának forgatása!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva