Hearthstone

Nerfek előtti meta: a Demon Hunter ismét elhúzott népszerűség terén, szükség volt az újabb patch-re


Nézzük hogy alakult a meta a VS data adatai alapján.

Tegnap bejelentett egy elég komoly frissítést a Blizzard:

Mészárlásra felkészülni: 8 lapot is nerfel a Blizzard, alaposan belenyúlnak a metába

Nos indokolt volt a változtatás: Illidan ismét elhúzott népszerűség terén, lássuk a heti metát!

A legnépszerűbb paklik

Több, mint 3 százalékkal többet használták a Demon Huntert a legutóbbi meta jelentés óta: ez azért beszédes és igencsak jelentős változás annak tekintetében, hogy jó ideje nem volt balansz változtatás – ennyire jó a pakli. 1-1%-kal csökkent a Druid-Hunter kettős popularitása, de a legnagyobb visszaesést a Rogue produkálta: nagyjából 1.5%-kal ritkábban látható az asztaloknál a Class, a Galakrond verzió népszerűsége csappant meg. Igaz, még így is a 3. helyen áll a Spell Druid és az Aggro Demon Hunter mögött.

A legjobb paklik

Az erősorrend keveset változott: a legfelsőbb tierben továbbra is az Aggro Demon Hunter-Enrage Warrior párosa áll, egyedül a tier 2-ben történt kisebb mozgolódás – a Pirate Warrior helyét a Face Hunter vette át ezúttal, valamint a Dragon Hunter került lépett még előre.

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

Matchupok terén nincs újdonság: amíg az Enrage Warriornak ennyire sok rossz matchupja van, addig nem fog feljebb jönni – főleg, hogy Priest ellen nagyon ritkán nyer, mely közel 12%-on áll népszerűség terén. Valószínű ezért is nyúlt bele ismét a metába a Blizzard: nem úgy tűnik, mint ami magától számottevően alakult még volna.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva