Call of Duty

Ingyenes Warzone és Modern Warfare Twitch dropok, de van egy kis bökkenő!


Ismét eljött az ingyen ajándékok ideje, csupán 3 órát kell streamet nézned érte!

A Call of Duty játékok esetében is mondhatni megszokhattuk már, hogy időnként, szezononként – a Twitchel való partnerséget ápolandó – ingyenes cuccokat kaphatunk bizonyos streamek nézése után. Nos ez az időszak ismét elérkezettnek látszik, ugyanis ha július 16-ig bezárólag a Twitch hivatalos megjelöléssel ellátott streamereit nézzük, akkor garantált in-game ajándékokat kapunk.

You can't beat free stuff for just watching someone play!
1 óra: Censory Overload festés – 2 óra: Love the Bomb emblem – 3 óra: Bloodstream AR

A bökkenő csak annyi, hogy valamilyen oknál fogva rengetegen nem tudják összekapcsolni az Activision-Twitch profiljaikat, ami miatt hiába néznek streamet, az ígért ajándékokat emiatt nem kaphatják meg.

Az Activision meghallva a jajveszékelést azonnal nekilátott kivizsgálni az esetet:

Ez egyébként már csak ezért is lehet kínos, mert a hétvégi beígért dupla XP hétvége sem éppen úgy sült el, ahogyan eredetileg tervezték. A jelenlegi probléma persze több tényezős, a hiba ugyanúgy lehet a Twitchnél mint az Activisionnél, de a még friss hétvégi affér után sok játékos számára ez nem lesz kifogás…

Szerencsétlen eset, reméljük hamar javítják, ha viszont neked ez már rég össze van kötve, akkor míg játszol nyugodtan rakd be az egyik megjelölt streamet háttérzajnak, és 3 óra múlva tiéd is lehet mind a három ajándék. 

Láttad már a legújabb videónkat?

Vélemény: 5 dolog, ami tönkreteszi a Fortnite-ot

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva