Counter Strike

Bravúr: bejutott a rájátszásba a Budapest Five a 40 ezer dolláros versenyen!


A nyitómeccset elvesztették, de utána két BO3-at is megnyertek.

A Budapest Five a BO1-es nyitómérkőzésen 16:11-re még alulmaradt a Syman Gaming ellenében, de utána két BO3-as meccset is behúztak, így ott lesznek a Malta Vibes negyeddöntőjében.

Flash és csapata előbb a Major-győztes Snax nevével fémjelzett lengyel Illuminar ellen, majd a szintén jól csengő nevekkel tűzdelt LDLC ellen is 2:1-re tudtak győzni, ráadásul mindkétszer map hátrányból.

2-1 és itt a playoff gyerekek, elég kemény meccs volt, 9 órát játszottunk végig szünet nélkül. le a kalappal minden társam előtt! GG WP LETS GOOOOOOOOOO Budapest Five

Közzétette: Viktor "flashie" Bea – 2020. július 11., szombat

Az Illuminar ellen még viszonylag könnyen összejött a fordítás, hiszen az elbukott Train után mind Mirage-on (16:7), mind Nuke-on (16:8) könnyedén nyertek.

A franciák elleni meccs már nem bizonyult ennyire simának. Bár az egyenlítés ott is 16:7-tel jött össze, de a harmadik pályán csak óriási izgalmakat követően, meccspontokat hárítva, háromszoros hosszabbításban tudtak nyerni.

A magyar csapat negyeddöntős mérkőzésére vasárnap reggel 10 órakor kerül sor, az ellenfél a HellRaisers lesz. A mérkőzést élőben követhetitek a Budapest Five Twitch-csatornáján.

Összességében egy kilenc órás menettel lett meg a play-off, de az a fő, hogy meglett, és legalább megérte ennyi ideig küzdeni. Hatalmasat mentek a srácok, jár nekik a gratuláció. Sok sikert kívánunk a rájátszásra!

Ezt már olvastad?

Dán média: az Astralis játékosai havi 10 millió forintot keresnek

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva