Counter Strike

Így lehetne jobb a CS:GO Overwatch rendszere!


A közösség összegyűjtötte, hogy miben kellene változtatás.

A CS:GO-val kapcsolatban gyakran előjönnek régi és új gondolatok egyaránt, hogy miben is lehetne jobb ez a sokak által szeretett játék. Jobb anti-cheat, 128 tickes szerverek, netán egy teljesen új motor.

Most a játék Overwatch (Őrség) rendszere kerül reflektorfénybe, ami nyilván nem a legégetőbb probléma, de ez is egy olyan része a CS:GO-nak, amin sokat dobna néhány változtatás. Ráadásul ezek között több olyan is akad, ami valószínűleg nem igényelne nagy erőfeszítéseket.

Az egyik ilyen fejlesztés egy letisztultabb és transzparensebb felhasználói felület (UI) lehetne, amivel kapcsolatban már több elképzelés is született, így például a lenti képen látható koncepció.

Mennyivel szebb és átláthatóbb így, nemde?

A kozmetikai ráncfelvarráson felül sokat segítene, ha a demók nem 32 tickesek lennének, hiszen a minőség következtében a felhasználói (nézői) élmény is silányabb, ráadásul sokszor még az is gyanúsnak tűnhet, aki amúgy nem csal.

Ezenkívül jól jönne egy továbbfejlesztett demo viewer, azaz egy olyan kezelőfelület, amivel könnyebbé válik a demók nézegetése, mert sokszor még azért is imádkozni kell, hogy a Shift+F2-es megoldásnál (ami amúgy sem a legjobb) előjöjjön a kurzor.

Arra azért többen is rávilágítottak, hogy a fenti képen látható jutalmazás nem lenne a legjobb, mert az Overwatch rendszer eredeti elgondolásával menne szembe, illetve sokak szerint a dizájnon is lehetne még csiszolni.

Ezekkel egyet tudok érteni, de mivel jelen esetben csak egy “átlag játékos” elképzeléséről van szó, valószínűleg a Valve számára ez már nem jelentene hatalmas akadályt. Bízzunk benne, hogy egyszer ezen a téren is lesz majd változás!

Ezt már olvastad?

Dán média: az Astralis játékosai havi 10 millió forintot keresnek

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva