Call of Duty

Egy trükkös bug miatt “downolva” is használhatjuk a fegyvereinket Warzone-ban!


Egy új bug miatt a downolt játékosok akár vissza is lőhetnek - ha van rá idejük...

Mostanában sok mindent fel lehet róni a Call of Duty számlájára, azt viszont már semmiképp, hogy hemzsegne a hibáktól. Persze elő-előfordul, hogy néha felbukkan egy, azokat viszont általában az Infinity Ward gyorsan próbálja kigyomlálni. Remélhetőleg a következő, pár nap múlva esedékes frissítéssel megkapjuk annak a bugnak a javítását is, amit frissen fedezett fel egy Warzone játékos és viszonylag (helyzettől függően) akár nagyobb előnyhöz is juttathatja az érintettet.

Óriási a baj: minden ok nélkül játékosok tucatjait bannolták – az Activision hallgat!

A hiba akkor jelentkezett, mikor a Buy Station-ben éppen Cluster Strike vásárlása közben lelőtték. Ilyenkor ugye az a standard, hogy a “downolt” játékos lassan de tud mozogni, de lőni vagy képességeket használni nem tud.

Nos, neki mindkettő sikerült, így a Cluster Strike elsütése után még a fegyvereit is tudta használni.

Think I found a new glitch. from CODWarzone

A videót feltöltő játékos, SCGSatheros sokra nem ment a glitchel, a kör nem sokkal ezután megölte, de egy másik szituációban bizony komolyabb előnnyé is válhatott volna. Azt nem tudni, hogy a Cluster Strike okozta-e, vagy mással is működik, sokan viszont azt sejtik, hogy egy hamarosan érkező új funkcióról van szó. Mindenesetre reméljük a fejlesztők tudnak a bakiról és hamarosan érkezik hozzá a javítás.

Egy játékos a szülei összes félretett pénzét – 1,5 millió forintot költött el a Fifa 20 pakkokra!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva