Gaming

A TheVR-osok is letesztelhették az Assassin’s Creed Valhallát!


Hegyezd a baltát, mert ez nagyon kemény lesz!

A tegnapi nap folyamán rendezték meg a Ubisoft Forward eseményt, ahol a kellően agyamentnek kinéző Watch Dogs Legion és a káosszal alaposan átitatott Far Cry 6 mellett az Assassin’s Creed Valhalla játékmenetét is közelebbről megmutatták. Ráadásul a tegnapi nap folyamán járt le a játék embargója is, így azt is megnézhettük, hogy a TheVR csapata hogyan vélekedik az idén ősszel érkező alkotásról.

A hivatalos előzetesből kiderült, hogy a vadiúj epizóddal újraélhetjük Anglia vikingek általi megszállását, amiben természetesen fontos szerepünk lesz, hiszen egy norvég hős, Evior bőrébe bújva fogjuk vezetni a kőkemény harcosokból álló seregünket. A korábbi Assassin’s Creed epizódokhoz képest sokkal több epikus küzdelem vár majd ránk, de természetesen vissza fognak köszönni a szériára jellemző stílusjegyek is.

A játék hazai forgalmazójának hála a TheVR-osok is kipróbálhatták a játékot, amiből kiderült, hogy ismét egy óriási nyílt világot fogunk kapni, ahol rengeteg fő-, illetve mellékküldetéssel üthetjük majd el az időt. A pletykák viszont úgy néz ki, hogy beigazolódtak, hiszen valóban november 17-én fog megjelenni az Assassin’s Creed Valhalla.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva