Call of Duty

Mégsem javították ki a Supply Chopper bugját, ami spawnolásnál megölheti a játékosokat!


Újabb ámokfutásba kezdett a Supply Chopper!

A június 29-i update rendkívüli mennyiségű hibát volt hivatott kijavítani a Modern Warfare-ban és a Warzone-ban, köztük is a Supply Chopper egyik legbanálisabbikát, ami miatt játékosok akár az egész meccset is bukhatják.

Egy trükkös bug miatt “downolva” is használhatjuk a fegyvereinket Warzone-ban!

A Supply Chopperek eredetileg új színt hoztak volna a játékba, ami sikerült is neki, sokan tényleg vadásznak a remek lootot rejtő helikopterekre, viszont a pályára való spawnolásuk elég olcsó egy megoldás.

Azok ugyanis a pálya alól emelkednek a magasba – amivel nem lenne gond, ha mondjuk elegánsabban történne – például felnyílna egy zsilip -, de nem így történik. A helikopterek egyszerűen a talajból repülnek ki, akik pedig éppen fölötte álltak, azok számára véget is ért a játék, a rotor miatt mind meghaltak. Ezt a hibát a fejlesztők szerint ki is javították két héttel ezelőtt, most viszont nagyon úgy néz ki, hogy visszatért – vagy lehet el sem tűnt – ez az idegesítő bug. 

Recently found out supply choppers come out of the ground! from CODWarzone

Az utóbbi egy hét nem épp az Activision szerencse hete. Az utóbbi időben számos hiba ütötte fel a nemkívánatos fejét, ezzel is további munkákat adva az egyébként sem unatkozó fejlesztőknek. Hamarosan kezdődik ugyanis az ötödik szezon és addig nem csak annak megfelelő startjáról kell gondoskodniuk, de a bugokat is ki kell gyomlálniuk, illetve az állítólagos bannolásoknak is jobb lenne utánanézniük…

Mindenesetre vigyázzatok a Supply Chopperekkel, bizonyos helyzetekben igen halálosak tudnak lenni.

Óriási a baj: minden ok nélkül játékosok tucatjait bannolták – az Activision hallgat!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva