Gaming

Őrülten jónak néz ki a Watch Dogs legújabb része!


Hát ilyen epizóddal eddig még nem találkoztunk.

Korábban mi is beharangoztuk nektek, hogy vasárnap lesz a Ubisoft saját eseménye, a Ubisoft Forward, ahol a francia kiadó végre megvillantja a közeljövőben érkező alkotásait. Utólag visszatekintve volt itt minden, mint a vidámparkban, ám a show alatt felvonultatott játékok közül kiemelkedik a Watch Dogs: Legion, ami a széria legőrültebb részének ígérkezik.

Kezdésként kaptunk egy rendkívül hangulatos cinematic előzetest, ami – Alberto Miergo tolmácsolásában – nagyszerűen a vadiúj epizód különleges atmoszféráját és teljesen egyedi látványvilágát. Titkon persze reméltük, hogy a játékmenetből is fogunk látni valamit, ami szerencsére be is jött, hiszen egy közel 8 perces anyagban csodálhattuk meg futás közben a Watch Dogs: Legiont.

Ebből kiderült, hogy teljesen agyament karakterekből sem lesz hiány, miközben London legszebb, vagy éppen legizgalmasabb részein kalandozunk. Sokat már nem is kell várni a játék megjelenésére, hiszen PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra október 29-én lesz a premier, míg PlayStation 5-re meg XBOX Series X-re picivel később.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva