Call of Duty

Új csalás Warzone-ban: bármilyen távolságból fejbe lőhetik az égbe újra spawnoló játékosokat!


TimTheTatman akaratán kívül mutatta meg, hogy az Activision anti-cheat rendszerét játszva kerülik meg a csalások kitüntetett mesterei...

Az Eurogamer újságírója, Wesley Yin-Poole akadt rá TimTheTatman egyik legfrissebb és legmegdöbbentőbb videójára, amiben egy olyan újfajta csalóra akadt, aki olyan aimbotot használ, ami bármilyen távolságból azonnal befogja a gulágból, vagy a társai által visszavásárolt égbe spawnoló játékosok fejét – még akkor is ha szemmel nem is láthatóak.

A dolog pikantériája, hogy a csalónak a Kar98k-ján ott virított a sokak által hőn áhított Damascus skin.

Óriási a baj: minden ok nélkül játékosok tucatjait bannolták – az Activision hallgat!

Tim egészen jó kört ment, viszont mikor újra spawnolt – társának hála tudta, legalábbis sejtette, hogy földet érése után csalókkal kell majd szembenéznie. Nem is tévedtek, de a meglepetés csak ezután jött, a csalók ugyanis nézték a népszerű streamer adását. Erre onnan jöttek rá, hogy Timék beszélgetésére egyértelműen reagált a csaló, akivel ezután meg is kezdődött a beszélgetés.

Kiderült, hogy csak aimbotot használ, amiben később az volt a legfurcsább, hogy elképesztő távolságból is működött, és még azoknak az újraéledő, óriási sebességgel zuhanó játékosokat is headshottal büntette, akiket még csak nem is láthatott. 

Kiderült továbbá, hogy a Damascus megszerzéséhez nem használt semmilyen külsős boostot, hanem maga oldotta fel, és hozzávetőlegesen fél éve csalja le a játékokat. Ez utóbbi nem csak azért durva, mert pont most érte az Activisiont a vád, miszerint minden ok nélkül tiltott ki több ezer ártatlan, csalást soha nem használó játékost, hanem mert a szóban forgó tényleges csaló még csak nem is fél attól, hogy permabannolhatják. Ő legalábbis ezt válaszolta Timnek a kérdésére.

A népszerű CoD streamer szerint az ilyen csalók valahogyan ki tudják játszani a report rendszert, más magyarázat nem igen lehet arra, hogy hogyan csalhat már több mint fél éve egyetlen profilról úgy, hogy még csak az alapvető félelem sincs meg benne, hogy elveszítheti az összes feloldott tartalmat, amit állítása szerint játékkal ért el.

Ez azért nem kevés kérdést és problémát vet fel! Reméljük az Activision erre szakosodott emberei is látták a videót és elgondolkoznak az anti-cheat rendszerük tökéletesítésén, ugyanis láthatólag vannak olyan cheater masterek, akik játszi könnyedséggel kicselezik ezt is.

60 millió: újabb mérföldkőhöz érkezett a Rainbow Six Siege, folyamatosan növekszik

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva