Gaming

Igazi vagy sem? | Újabb képeken virít a PS5 kontrollere, ami nem is olyan óriási!


Egyáltalán nem lesz akkora, mint pletykálják!

Korábban valósnak tűnő és sokak által igazinak is vélt fotón díszelgett a PlayStation 5 “újragondolt” – újradizájnolt kontrollere, a DualSense, ami a fotó alapján egészen óriásinak nézett ki. Sokan persze nem haraptak rá a csalira, és iparági elemzők is ezt erősítették meg: a fényképen látható tárgy nem az igazi kontroller.

A Reseterára kikerült kép, amin több mint valószínű, hogy nem az igazi DualSense látható.

Egy egyiptomi játékbolt viszont egy olyan képet posztolt a napokban, amin többek szerint valóban a DualSense kontroller látható. Ezt később több szakértő és újságíró is megerősítette, bár hozzátették, hogy lehet igazinak tűnhet, de nem értik hogyan kerülhetett a bolt birtokába egy példány belőle, így akár lehet hamis is. 

A képen látszik, hogy méreteiben hasonló lesz a PS4 DualShock kontrolleréhez, annál viszont picivel nagyobb, inkább az Xbox kontrollerrel lesz megegyező (vagyis közel sem lesz olyan méretes, mint azt a fenti – valószínűleg hamis – képen látszik). Persze mai technikával bármikor ki lehet 3D nyomtatni egyet, de a gombokat elnézve talán nem ez a helyzet. Bármilyen jól is néz ki, mi mindenesetre csak év végén vehetjük leghamarabb kezünkbe a Sony forradalminak kiáltott új kontrollerét.

Új funkciókkal és kinézettel érkezik a PS5 kontrollere!

Épphogy bemutatták, már érkezett is pár limitált PS5 kontroller!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva