Valorant

Nem sikerült a jó kezdés, kikapott a need more DM az első meccsen!


Aggodalomra még semmi ok, holnap lehet javítani!

A mai napon útjára indult az eddigi legnagyobb európai Valorant esemény, az 50 ezer dollár összdíjazású WePlay! Invitational. A tornán nyolc csapat képviselteti magát, és magyar érdekeltségből ezúttal sincs hiány.

A hat meghívott közé – kissé érthetetlen módon – nem került be a need more DM, de ez látszólag nem törte meg őket, hiszen a két nyílt kvalifikáció közül az elsőt rögtön meg is nyerték.

A svájci rendszerű főversenyen a nyolc csapatot egy csoportba tették, ahonnan négyen bejutnak az elődöntőkbe, négyen pedig kiesnek. A továbbjutáshoz két győzelem szükséges, míg a két vereséggel álló csapatok búcsút inthetnek a továbbiaknak.

A résztvevő csapatok.

A need more DM az első mérkőzésen az orosz többségű PartyParrots csapatával mérkőzött meg, amely nem ismeretlen bzt-ék számára, hiszen gyakran összekerülnek itt-ott. A pályák közül Split lett bannolva, így Haven-Bind-Ascent lett a map pool.

Haven: A magyarok 6:0-ával indították a meccset, s bár az ellenfél kicsit feljött, Barcode és csapata így is 8:4-gyel fordult a védekező oldalra. A második félidőben folyamatos adok-kapok ment, így elsőként a need more DM jutott el map-pontokhoz (12:9).

Ekkor sajnos a PartyParrots megtáltosodott, mindhárom kört behúzták, majd kétszeres hosszabbításban nyerniük is sikerült (15:13).

Bind: A második pályán fordult a kocka, itt ANGE1-ék kezdtek jobban, és a félidőt is ugyanannyira nyerték meg (8:4). Azonban comeback és fordítás ezúttal nem érkezett, a CIS-csapat végül 13:6-ra megnyerte a pályát, és így 2:0-ra a meccset is.

A need more DM így 0-1-ben áll, a második mérkőzésüket holnap fogják majd játszani, egy szintén 0-1-es csapat ellen, ahol már a kiesés elkerülése a tét. Sok sikert a srácoknak, bízunk benne, hogy így is összejön a továbbjutás!

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva