Valorant

Szomorú Valorant hírek: A Riot újra gyengíteni fogja Raze és Sage képességeit!


Ezek után őket már nem nagyon kellene gyengíteni.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy igencsak izgalmas időszaknak nézünk elébe, hiszen a Valorant következő frissítésével több Viper buff fog érkezni, valamint vele együtt Raze, majd valamivel később Sage is gyengítve lesz. Erről beszélt legutóbb a Riot vezető dizájnere, Ryan ‘Morello’ Scott, amit most össze is foglalunk nektek.

Raze köztudottan egyszer már kapott egy gyengítést a vele kitolható óriási sebzésmennyiség miatt, ám úgy néz ki, hogy még mindig túlságosan combos a többi ügynökhöz képest, ezért két skilljén is fognak alakítani. Az egyik a Blast Pack lesz, a másik pedig az ultimate képessége, amikkel Morello szerint – a számokon való változtatásaik után – majd valamivel kisebb károkat okozhatunk az ellenfeleinknek.

Azt már szinte minden valamirevaló Valorant játékos tudja, hogy Sage mennyire alap választás minden meccsen, hiszen védekezésben és támadásban is az összes képessége aranyat ér. A Riot munkatársai viszont pontosan emiatt túlságosan erősnek tartják a karaktert, ezért várhatóan egy nagyobb nerfet fog kapni a közeljövőben, amivel szerintük akár a metából is kikerülhet, bár azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gyógyítására még akkor is szükség lenne, ha a többi képességét teljesen legyengítenék.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva