Valorant

Magyar játékos a világ legjobbjai között: bzt uralja a Valorant mezőnyét!


A listákon nem kis neveket utasít maga mögé.

A need more DM csapatát aligha kell bemutatni a Valorant szerelmeseinek, a magyar csapat valósággal berobbant a Riot-fejlesztésű játék világába, ahol jelenleg minden kétséget kizáróan Európa élvonalába tartoznak.

A csapatot a Barcode-bzt-crazyd33R-FoDa-Tigene ötösfogat alkotja, és ha az egyéni statisztikákat vesszük figyelembe, akkor közülük is kiemelkedik a 23 éves bzt.

Természetesen – mint minden csapatjátékban – itt is vannak szerepkörök, melyek közül van, ami kevésbé látványos, akad, ami számokkal kevésbé mérhető, így azt érdemes leszögezni, hogy a számok nem minden.

A cikk célja sem az, hogy elvegyük a csapattársak érdemeit, hanem inkább rávilágítani arra, hogy a Valorant profik között a playmaker/carry/star player (nevezzük, ahogy csak akarjuk) pozíciót elfoglaló játékosok között milyen mutatókkal rendelkezik bzt.

Tegnap látott napvilágot egy tweet, amelyben a tíz legjobb K/D aránnyal rendelkező profit gyűjtötték össze, és a listára a need more DM 23 éves játékosa is felfért, méghozzá egy elég komoly 1.32-es mutatóval.

A lista a vlr.gg statisztikái alapján készült és a szerepléshez legalább 250 – profi versenyen lejátszott – körre volt szükség. Bzt ebben a tekintetben a tizedik, de ha csak az európai régiót nézzük, akkor a hatodik.

A Valorantify statisztikái alapján az átlag rating (1.27) tekintetében sem marad el az egykori CS:GO játékos, hiszen ebben az aspektusban is tizedik a világon, míg európai viszonylatban a hetedik helyet foglalja el.

Utóbbi listán egyébként pont a CS:GO-ban kétszeres Major-győztes Happy-t előzi meg.

A rating számításához az oldal egy egyedi algoritmust használ, viszont az mindenképp dicséretes, hogy csak a legfőbb eseményeket veszik figyelembe, így bzt teljesítménye is csak tovább nőhet a szemünkben.

Ha pedig kizárólag az ügynökök sorrendjét vesszük figyelembe, akkor mindösszesen egy Raze játékost találunk, aki jobb statokkal bír nála, ő pedig nem más, mint a FABRIKEN svéd játékosa, Zyppan.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva