Gaming

A Halo Infinite már biztosan ott lesz a július 23-i Xbox Inside-on!


Végre játékmenetet is láthatunk az eddigi leggrandiózusabbnak ígérkező Halo epizódból!

A Microsoft a legutóbbi Xbox Inside-ot követően elárulta, hogy a júliusi eseményükön elképesztő mennyiségű exkluzív címről rántják le a leplet, illetve az eddig ismerteket fogják még jobban közszemléte tenni.

Eddig ugyan csak remélhettük, hogy az eseményen előkerül majd az újgenerációs Halo, most viszont a Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy július 23-án végre játékmenetet is láthatunk a Halo Infinite-ből.

Mondhatni ideje volt, ugyanis hiába, hogy még nem kapott megjelenési dátumot, szinte egészen biztos, hogy az Xbox Series X nyitócímeként fog majd debütálni. Ez akár azt is jelentheti, hogy az új Xbox pontos megjelenését, sőt talán az árát is megtudhatjuk majd, ami előzetesen novemberre tippelhetünk be.

A Halo Infinite az előző részeknél jóval nyíltabb világban játszódik majd, a Microsoft már-már open-world játékélményről beszél, élő lélegző funával. A játék során az egyedüli főszerepben ismét Master Chief áll majd, a továbbiakról pedig a jövőheti, június 23-án megtartott Xbox Inside után fogunk többet megtudni!

A PC-s játékosok, duplán örülhetnek, ugyanis 13 év után pár nappal ezelőtt jelent meg a Halo 3 számítógépekre, a Halo Infinite viszont már egyszerre fog megjelenni Xboxra és PC-re, ami a sorozat történetében most fordul majd elő először.

Megjelent PC-re a Halo 3 – három nappal az eredeti megjelenés előtt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva