Call of Duty

A legújabb Call of Duty alfája feltűnt az MS Shop-ban, páran már elő is töltötték!


Nem csak hogy feltűnt az Xbox Store-ban, de le is lehet tölteni!

Az utóbbi hetekben több nagyobb kiadó is szivárgások áldozata lett. Noha az valószínűleg soha nem fog kiderülni, hogy egy szándékos marketingstratégia ez, vagy sem, mindenesetre több játék lepleződött le a napokban idő előtt, mint amennyivel számoltunk. Előbb a Far Cry 6 profilja tűnt fel idejekorán a PS Store-ban,

most pedig a korábban kiszivárgott legújabb Call of Duty, The Red Door sejtelmes címmel megáldott alfája vált letölthetővé a Microsoft online boltjából, és azóta sem került onnan le.

A Trejarch által fejlesztett, és szinte már biztosan egy új Black Ops epizód alfa verziójának egy bizonyos szeglete kapta a The Red Door elnevezést, maga a legújabb CoD a Project Zeus fejlesztési kódnévre hallgat.

A hirtelen feltűnt profil leírást is kapott, ami teljesen egyértelműen megerősíti a hidegháborús történetet, de közben pár kérdést is felvet! Ha ezidáig nem került le, nem-e lehet, hogy az Activision pont így készíti elő az összeesküvés-elméletekkel tarkított sztoriját és ilyen módon alapoz meg a játék hangulatának? Ezzel együtt könnyen lehet az is, hogy így promózzák be a játék leleplezésének időpontját, amire ez alapján a következő Xbox Inside eseményen számíthatunk, július 23-án.

A történet viszont itt még nem ért véget, ugyanis a híres Cod videós, TheGamingRevolution sikeresen le tudta tölteni a feltüntetett 81,65 GB-nyi játékot, sőt, el is tudta indítani azt! 

Sokáig persze nem jutott el benne, mert a játék ugyan elkezdte a bootolást, a kezdőképnél megakadt és visszadobta a dashboardra. (Ez egyébként a korábban kiszivárgott Black Ops kép volt.) A másik meglepetés az Xbox ikonjainál érte, amin azt lehet kiolvasni, hogy Call of Duty: Black Ops CIA. Ez persze nem azt jelenti, hogy ez is marad a végleges cím, de a játék koncepcióját tekintve meglehetősen beszédes.

A játékról sokat nem tudunk; korábban a PlayStation 5 leleplező eventje során várták a bejelentését, de akkor az nem történt meg. Ezt követően több megbízható forrás állította, hogy a fejlesztéssel nagyon el vannak maradva, és könnyen előfordulhat az is, hogy a kötelező év végi megjelenést is eltolhatják. Ezek után óriási fordulat lenne, ha végül a Microsoft Xbox eseményén lepleznék le az új Black Ops-ot.

De még az is lehet, hogy mind egy óriási összeesküvés áldozatai vagyunk…

A Microsoft végre megmutatja, milyen saját fejlesztésű játékokat hoznak el a legújabb XBOX-ra!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva