Gaming

Ingyenes multiplayer lehetőségekkel köszönhet be az XBOX Series X?


A Microsoft váratlan lépésre szánhatta el magát.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Microsoft év végén érkező következő generációs konzolja rengeteg nagyszerű játékot fog elhozni nekünk, de arra azért nem számítottunk, hogy a megjelenése – valamint a példátlan visszafele kompatbilitása – miatt a vártnál korábban fog leállni az XBOX ONE gépek gyártása. Hasonló meglepetésekből azonban úgy néz ki, hogy a jövőben sem lesz hiány, hiszen a minap kiderült, hogy a Microsoft megszünteti az 1 éves XBOX Live Gold előfizetést, ami pozitív változásokat hozhat magával.

A legtöbb konzoltulajdonos már tudja, hogy az XBOX Live gyakorlatilag úgy működik, mint a PlayStation Plus, azaz pár ezer forintos havidíjért cserébe tolhatjuk a multiplayert, kapunk felhő alapú mentést és havi rendszerességgel pár játékot, amikkel addig játszhatunk, amíg aktív az előfizetésünk. A Microsoft viszont hivatalosan is bejelentette, hogy eltörölték a szolgáltatás egy éves verzióját és ha minden jól megy, akkor az egy és a három hónapos változata is hamarosan hasonló sorsra jut.

Többek szerint ez azt vetíti előre, hogy az XBOX Series X beköszöntével végre ingyenes lesz a multiplayer, aminek iszonyatosan tudnának örülni a konzol rajongói. Mások pedig úgy gondolják, hogy az XBOX Game Pass Ultimate fog előtérbe kerülni, amivel nem csak rengeteg játékot játszhatunk, hanem élvezhetjük is az XBOX Live Gold nyújtotta előnyöket. Az igazságot egyelőre még nem tudjuk, de valószínűleg a július 23-án (csütörtökön) érkező újabb XBOX eseményen erre a kérdésre is választ kapunk.

Csatlakozz még ma vadiúj XBOX Series X csoportunkhoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva