Clash Royale

Szeretnéd kimaxolni a Tesla tudásod? Íme 3 tipp a laphoz, amit még talán te sem ismertél!


Íme a 3 legjobb tipp a laphoz!

Aki szeretné fejleszteni tudását a játékkal kapcsolatban, annak bátran ajánljuk ErnieC3 Youtube csatornáját: rengetegszer oszt meg tippeket 1-1 lappal kapcsolatban. Legutóbb a Balloonról olvashattatok:

Gyorsabban tolható Baby Dragonnal, mint Rage-et használva: 3 Balloon tipp, amit feltétlen fogadj meg!

Most elhoztuk a 3 legerősebb tippet a Teslával kapcsolatban, lássuk őket!

1.Tank ellen

Tankok ellen nem túl optimális a Tesla (legalábbis egy Inferno Towerhez képest semmiképp), viszont hozzuk ki belőle a maximumot: a képen látható helyre lerakva nehéz dolga lesz az ellenfélnek a támogató egységet (a videóban ez egy Musketeer) olyan helyre rakni, hogy elérje a tornyot, ami lehetőséget ad számunkra, hogy külön elbánjunk a supporttal.

2. Spawnerek ellen

Spawnerek (olyan épületek, melyek egységeket termelnek) ellen a legjobb az, ha a képen látható helyre (4 egységre a folyótól) tesszük le az épületet, így tökéletesen kivédekezi az ellenfélét.

3. Elterelés

A Golem pakliknak is van természetesen támogató lapja, mely problémát tud okozni. Ha a képen látható helyre helyezzük le a Teslát, akkor utána egy másik lappal (jelen esetben az Ice Golemmel) el tudjuk húzni a támogatókat – persze így sem ideális védelem, de kihoztuk a maximumot a szituációból!

Ha pedig az egész videóra kíváncsiak vagytok, lentebb találjátok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva