Fifa

Ezekkel az újgenerációs Xboxokkal a FIFA is csak jobb lesz! | Egyedi Xboxok futballrajongóknak!


Teljesen egyedi borítású Xbox Series X konzolok, focirajongóknak!

Korábban már többször írtunk az egyik legtehetségesebb kifejezetten konzolokkal foglalkozó dizájnerről, Xbox Pope-ról, aki megálljt nem ismerve kápráztat el minket jobbnál jobb, teljesen egyedi borítású konzoljaival. Legutóbb 90(!!!) ilyen zseniális újgenerációs Xbox Series X-et gyűjtöttünk össze tőle egy csokorba, amik között egészen biztosan mindenki megtalálhatja a magának leginkább tetszőt.

Zseniális egyedi megjelenésű Xbox Series X konzolokat tervezett egy tehetséges dizájner!

Pope viszont nem csak kreativitásáról, hanem sport és futball rajongásáról is ismeretes, így több olyan egyedi Xboxot tervezett, amivel a focirajongókat és a FIFA-PES játékosokat fogja lenyűgözni!

Az Xboxok borítását különböző klubcsapatokra szabta és folyamatosan bővíti a repertoárt! Így nem kell elkeseredni, ha nem találtad meg közöttük a kedvenced, szinte biztosan fog érkezni ahhoz is egy variáns.

Hozzáteszem, hogy ezek nem hivatalos dizájnok, viszont ne csüggedj, ugyanis a Microsoft és külön a Phil Spencer vezette Xbox divízió is felfigyelt munkásságára, legutóbb már egy szponzorált podcastbe is meghívták, így joggal reménykedhetünk abban, hogy a jövőben akár megjelenhetnek majd.

Ezekről a gépekről játszva talán még a FIFA is jobb lesz – bár én még el tudnék viselni egy Juventus borítású Xboxot is!

Egészen zseniálisak az egyedi tervezésű PlayStation 5 dizájnok!

Ha nem akarsz lemaradni semmilyen hasonló hírről, akkor csatlakozz ehhez a remek közösséghez Facebook-on:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva