Call of Duty

Itt a heti új playlist – most megvillanthatjátok a sniper tudásotok!


Befutottak az eheti playlist update tartalmai!

Mint azt már megszokhattátok a hét ezen szakaszán kavarnak egyet a játékmódokon, így hát a szokásos időben az Activision is megosztotta velünk, hogy ebben a pár napban milyen módokban lőhetjük majd egymást halomra.

3v3 Snipers Only

Na most nem kevés lehetőségetek adódik arra, hogy megvillantsátok a mesterlövész tudásotokat, ugyanis ebben a játékmódban – ahogyan a címe is gyöngéden utal rá – kizárólag sniper puskákkal fogunk találkozni. (A Facebook-os csoportunkba nyugodtan posztolhatjátok a legjobb szemet gyönyörködtető megmozdulásaitokat!)

Reinfected Ground War

Az egyik legnépszerűbb játékmód, a Ground War a héten egy nagyobb térképet fog kapni, és az Activision azt ígéri, ettől még jobbak lesznek a harcok mint előtte! Na majd jól meglátjuk hamarosan!

Warzone

A Warzone-t ingyenesen nyüstölők is kapnak egy kisebb frissítést, így az állandó játékmódok mellé – Solo, Duo, Trios, Quad – pár napra megérkezik a Stimulus Duo. Ha még nem próbáltad annyit kell csak tudnod róla, hogy gulág helyett megfelelő mennyiségű pénzzel a zsebedben automatikusan újraéledsz, ha pedig kiürül a kassza, akkor elhalálozás esetén irány az új lobby. Nyugalom, ugyanis Plunder Quads-ba is beugorhatnak a visszaeső pénzgyűjtögetők!

Természetesen újabb megvásárolható kozmetikai pakkok is érkeznek:

‘Earth Expeditionary Force’ bundle

A csomag tartalmazza a  ‘The Outrider’ operátor skint, a Legendary Colonial Standard LMG-t, egy órát, egy calling card-ot, egy emblem-et és egy fegyver charm-ot.

‘Racing Series: Mach 8’ bundle

Ez a csomag pedig a versenyszellemmel komolyabban megáldott száguldás szerelmeseinek lesz egy remek vétel. Tartalmaz egy SMG és egy Winner’s Circle Handgun blueprintet és két, ‘Start Your Engines’ névre keresztelt tetszetős jármű skint is.

Pár napig meg is volnánk, jó szórakozást hozzá!

Ezekkel az újgenerációs Xboxokkal a FIFA is csak jobb lesz! | Egyedi Xboxok futballrajongóknak!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva