Egyéb

Logic szerződést kötött a Twitch-csel és visszavonul a zenéléstől!


Ő az első zenész, aki exkluzív szerződést köt a platformmal.

Sir Robert Bryson Hall II, művésznevén Logic, egy népszerű amerikai rapper, énekes, dalszövegíró és producer. Továbbá az első ember a zeneiparból, aki kizárólagos szerződést köt a Twitch-csel.

Logic 2010-ben robbant be, Young, Broke & Infamous című mixtape-jével. Reflektorfényt első két stúdióalbumával (Under Pressure, illetve The Incredible True Story) kapott, amelyek mindegyike bekerült a Billboard 200-on a top5-be, illetve egyaránt arany minősítést kaptak.

Az igazi mainstream népszerűséget az Everybody című harmadik albuma hozta el. Ezen hallható legnépszerűbb száma is, az “1-800-273-8255“. A zene címe a legfőbb amerikai öngyilkosság-megelőzési segényvonal telefonszáma.

Az Everybody után még két hanglemez jött (YSIV, Confessions of a Dangerous Mind), viszont a most debütáló, No Pressure című albuma már az utolsó lesz, ezután visszavonul a zenéléstől.

Mindemellett bejelentésre került, hogy – első zeneipari szereplőként – exkluzív szerződést köt a Twitch-csel, és új albumának premiere már a csatornáján lesz fellelhető. Érdeklődőkből nincs hiány, hiszen az első közvetítésére még sor sem került, de már közel 80 ezer követővel és több száz feliratkozóval rendelkezik.

A 30 éves rapper hatodik, egyben utolsó albumának premiere tehát ma este lesz, míg a hivatalos megjelenés péntekre várható. Ezt követően pedig streamelni fog, amihez sok sikert kívánunk neki!

Ezt már olvastad?

Így nézett ki a VALORANT négy évvel ezelőtt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva