Gaming

Pénteken útjára indul a metabro saját podcast műsora!


Ezt nem szabad kihagyni!

A napokban beszámoltunk arról, hogy elindult két kommentátorunk, Balázs és Benccce, e-sport fogadásokkal, tippekkel, esélylatolgatásokkal tarkított műsora, a Pre-Fire Prediction.

Ezúttal egy újabb podcast műsor indulásáról tudunk beszámolni, amelyben már a metabro csapatának apraja-nagyja érdekelt lesz. Az első adásra július 24-én, pénteken 18:00-kor kerül sor, és ezen a csatornán tudjátok majd követni.

A témák tárháza elsősorban a CS:GO-t érinti, így szó lesz például a Budapest Five-ról, a járvány okozta erőviszonyokról, az online-ra váltásról, a riói Majorról, de kitekintünk majd a Valorant és a need more DM háza tájára is.

Az első adás alkalmával a fent említett műsorban is érdekelt Balázs és Benccce duója, illetve mach0 fog várni benneteket. Csatlakozzatok ti is: kérdezzetek, szavazzatok, beszélgessetek!

Az adások tehát Twitch-en lesznek elérhetőek és visszanézhetőek, de a podcast-tel kapcsolatos érdekességekért, illetve további tartalmakért kövessetek minket Facebook-on és Instagram-on is!

Ezt már olvastad?

Így nézett ki a VALORANT négy évvel ezelőtt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva