Fifa

A fiatal francia szupersztár lesz az idei FIFA arca! | Itt a FIFA 21 borítója!


Az EA megmutatta milyen borítóval keressük októberben a FIFA 21-et!

A napokban többen kezdtek el tippelni, hogy idén vajon melyik szupersztár néz vissza ránk a legújabb FIFA borítójáról. A “hosszas” találgatásnak végül egy nappal a hivatalos leleplezés előtt maga az EA vetett véget, és megmutatták, hogy milyen borítóval keressük az októberben megjelenő FIFA 21-et.

A hivatalos Standard Edition arca tehát nem más, mint a 21 éves francia zseni, a PSG szupersztárja: Kylian Mbappé!

Kép
Kép: EA – Twitter

Nos, nem tetszhet mindenkinek az új borító, én “sajnos” ezek közé tartozok; kicsit olyan hatást kelt, mint egy Paint-ben fotókból összeollózott amatőr poszter, de ez nyilván csak a személyes szubjektív benyomásom. Persze lehetne sokkal rosszabb, de azért el tudnék képzelni ennél sokkal tetszetősebbet, dizájnosabbat is… – Kommentben írjátok meg, hogy nektek mi a véleményetek! –

Azért nem volt meglepő, hogy Mbappé kerül a középpontba, egészen elképesztő formában tarolta le a 2019/2020-as francia bajnoki idényt Neymar oldalán, de nem túlzás, ha azt mondom, hogy az utóbbi években még a brazilon is abszolút túltett. Mbappé a 2018-19-es bajnokságot 33 góllal zárta, idén pedig a FIFA 20 Ultimate Team egyik legnagyobb ászával, Ben Yedderrel együtt végzett a góllövőlista élén 18 góllal, ami lehetett volna ennél jóval több is, de a koronavírus-járvány miatt teljesen le kellett fújni. A következő idény augusztusban veszi majd kezdetét.

Az Electornic Arts holnap délután leplezi le a FIFA 21-et, érdemes lesz hát nyomon követni, bár valószínűleg csak a jelenlegi generációra megjelenő változatot láthatjuk majd. 

Hamarosan leleplezik a FIFA 21-et: ekkor jön az első előzetes és itt tudod nézni!

Ha nem akarsz lemaradni semmilyen hasonló hírről, akkor csatlakozz ehhez a remek közösséghez Facebook-on:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva