League of Legends

Érkezik a nagy nyári esemény, mutatjuk a tartalmát

ujsagiro - 4 éve Címkék: lol, spirit blossom,

A kliensben még nyoma sincs, de ma, július 22-én indul a Spirit Blossom esemény.

Ahogy általában most is 1650 RP-be kerül a Pass, amivel feloldhatunk extra küldetéseket, hogy több Spirit Blossom Tokent szerezhessünk. Emellett persze kapunk mást is a mérföldkövekből, például Gemstone-t, Blue Essence-t, ikont, emote-ot és Prestige Pointot.

Bekerült egy újdonság is, ez a Spirit Bonds, amelyen belül különböző hősökkel alakíthatunk ki bizalmas viszonyt, amiért BE és Token jár. Ehhez is vannak küldetések, kell például Spirit Blossom skinnel játszani, vagy olyan karakterrel, aki rendelkezik ilyennel. Vannak extrábbak is, például Thresh-sel kell játszani, és elérni 35 CC pontot. A LoL hivatalos tájékoztatójában megtalálsz mindent, amit tudni lehet a Spirit Bonds-ról.

A megszerzett Tokeneket a szokásos tartalmakra költhetjük, érkeztek Chromák a Spirit Blossom skinekre, ahogy ikonok is, megvásárolható a Spirit Blossom Teemo Prestige kiadása, az összes megvásárolható dolog megtalálható a LoL oldalán.

Természetesen most is lehet majd Pass nélkül Tokeneket szerezni, ehhez csak játszani kell, azt is elárulták, hogy mennyi jár a különböző meccsekért. Az alábbi képen látható, hogy visszatér a Nexus Blitz, bár ez már kiszivárgott egy ideje.

Bekerült Lillia, a LoL legújabb karaktere!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva