Fifa

Az EA nem hazudtolta meg magát – totálisan semmitmondó a FIFA 21 első előzetese!


Sírni támadna kedvem, de már ehhez is gyenge vagyok, ha a FIFA 21 előzetesét látom...

Nos, ez történik akkor, ha egy játékot hosszú évek óta minden évben pontosan 0 változtatással 20+ ezer forintos áron lootboxokkal kitömve próbálod eladni. Mondanám, hogy a FIFA 21 első kedvcsinálója katasztrófa, de nem az, mert lehetne ennél sokkal rosszabb. Inkább azt mondom, hogy már meg sem próbálják leplezni a stratégiát. Évekkel ezelőtt még olyan előzetessel robbantak be az új részek, amikben a legapróbb, játék közben sokszor egyébként észrevehetetlen módosításokat emelték ki, csak hogy lássuk igenis belenyúltak és foglalkoztak vele.

Hát idén már nem ez a helyzet. Idén a FIFA 21-gyel az EA már ott tart, hogy egy 2 perces videojáték előzetesben mindössze pár pillanatra sejlik fel valahol a háttérben a tényleges játék, miközben a fókusz természetesen azokon a fiatal szupersztárokon van, akikkel a gyerekeket pillanatok alatt meg tudják győzni arról, hogy ez nekik kell.

Nincs itt semmi látnivaló, mondta az EA, majd átvert és csalódott játékosok pénzének milliárdjaival kitömött zsebbel szépen odébb somfordál. – Idén is megcsináltuk, jövőre találkozunk! – kiáltott hátra a cserben hagyottaknak, akik üveges szemekkel reménykedve várják a soha el nem érkező szebb jövőt.

A Ubisoft újgenerációs játékai nem drágulnak még idén – de miért is lesz drágább később?

Ha nem akarsz lemaradni semmilyen hasonló hírről, akkor csatlakozz ehhez a remek közösséghez Facebook-on:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva