Egyéb

Újabb zseniális előzetest kapott Keanu Reeves legújabb filmje! | Bill és Ted 3 előzetes!


Újabb előzetest kapott a Bill és Ted 3.

Bill és Ted. Alex Winter és Keanu Reeves. Klasszikus. Noha leginkább a geek kultúra egyik felejthetetlen alkotása, a Bill és Ted sok tekintetben megkerülhetetlen mozi volt, de a legfontosabb talán az, hogy Keanu Reeves ennek hála lett a mai napig is meghatázó színészlegenda. Nem csoda, hogy sokak szíve megdobbant a folytatás híre hallatán, ami nyáron moziba is kerül.

Másfél hónappal az első kedvcsináló után viszont ma megérkezett a második is, amit megnézve tetőfokára hág majd a nosztalgiafaktor, amire láthatóan nem keveset alapoz.

Végre megérkezett Bill és Ted legújabb kalandjának első előzetese!

Az előzetesből kiderül, hogy ugyan számos kikacsintás lesz az előző részekre, Bill és Ted 3 nem feledkezik meg arról, hogy időközben eltelt csaknem 30 év. Ennek köszönhető, hogy Samara Weaving és Brigitte Lundy-Paine alakította tinédzser gyerekeiken és velük való kapcsolatukon is nagy hangsúly lesz. Egyértelmű, hogy nem ez lesz 2020 legjobb filmje, de vicces gegjeivel egészen üdítően fog hatni az idei nyári uborkaszezonban. Meg persze amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a Winter és Reeves utolsó közös munkája lehet ez a visszatérés, ami egyben a két zseniális karakter utolsó nagy kalandját is jelenti.

 

A Bill és Ted Face the Music augusztus 21-én kerül a mozikba!

Keanu Reeves saját képregényt készít, aminek a főszereplője ő maga lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva