Gaming

A Destiny 2 az összes kiegészítőjével érkezik a Game Pass-ba | A Bungie is visszatér az Xboxra?


A tékozló stúdió visszatérhet végre?!

A Microsoft eseménye nem mindenki tetszését nyerte el, és hiába a mérsékelt siker, még így is az utóbbi idők egyik legjobban sikerült Xbox eventje volt. Pedig voltak meglepetések, ilyen volt a S.T.A.L.K.E.R. 2 és a Fable bejelentése, de épp ennyire volt meglepő

mikor bejelentették, hogy szeptembertől a Destiny 2 az összes megjelent és megjelenő kiegészítőjével együtt bekerül a Game Pass kínálatába.

A Destiny 2 legújabb kiegészítője, a Beyond Light november 10-én jelenik meg, és a megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatából. Emellett, az egész játék exkluzív Xbox Series X frissítést is kap, aminek hála 4K-ban 60fps-sel és feljavított grafikával fog pompázni.

A Game Pass Ultimate előfizetők már ősztől élvezhetik az xCloud előnyeit, ami azt jelenti, hogy a Destiny 2-t letöltés nélkül akár mobilról is játszhatjuk – bizony, már szeptembertől. A bejelentést viszont megelőzte egy aprócska, ám az Xbox és a Bungie szempontjából akár fontos momentum, mégpedig a közös múltra való visszanyúlás.

A Bungie ugyanis viharos körülmények között szakított az Activisionnel, és mivel a Destiny 2 sem váltotta be a hozzá fűzött anyagi sikereket, az egykori Halo fejlesztőknek pont kapóra jöhet egy megújított együttműködés a Microsofttal. Minő véletlen, hogy a redmondiaknak is pont égető szüksége van arra a csapatra, akiknek egyébként köszönhetik az Xbox felemelkedését, így hát látva ezt a különleges, de nem meglepő együttműködést, szinte biztosra vehetjük, hogy ez csupán az első állomása egy hosszabb exkluzív megállapodásnak. Aztán ki tudja, még az is lehet, hogy 10 év után visszatérnek az egykoron szebb időket is megélt Halo szériához.

Csatlakozz még ma vadiúj XBOX Series X csoportunkhoz!

Mérsékelten unalmas játékmenettel mutatkozott be a HALO Infinite!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva