Hearthstone

4 lap tegnapról, 2 máról: ezeket a kártyákat ismerhettük meg a Scholomance Academy-ből


7 új kártya jött.

Tegnap 5, ma már 2 új lap érkezett a legújabb kiegészítőből, nézzük is meg őket!

r/hearthstone - New card - Glide

Spoiler várományos a Glide, mely valami elképesztően durva laphúzás: 4 manáért húzat 4-et (a Sprint ugye 7-ért teszi ezt) és bár visszatekeri a kezünket, de pontosan tudjuk, hogy a Demon Hunter tempósabb verziói elég hamar leürítik azt. Van egy érdekes Outcast képessége, melyen még ki fog égni pár kontroll játékos: megteszi ezt az ellenféllel is ez esetben a lap. Vagyis ha 7 kártyán ül éppen, akkor gyakorlatilag dobat még 3-at is emellé…

r/hearthstone - New card - Felosophy

A Felosophy ennél már barátságosabb: 1-ért lemásolja a legolcsóbb kézben lévő Demon lapunkat, illetve ha szélről játszottuk ki, akkor ad +1/+1-et mindkettejüknek. Nem rossz, de a jelenlegi power level mellett ez első ránézésre kevésnek tűnik – kombó potenciál azért lehet benne.

r/hearthstone - New card - Totem Goliath

Totem Shaman erősítés? Ráfér a paklira a boost, nagy kérdés, hogy ez a kifejezetten lassú, manánkat túltöltő óriás lesz-e az a segítség, ami felemeli a decket – ha tippelni kéne azt mondanám, hogy nem. Ami azért kifejezetten érdekes rajta az a Totem altípus, így a szokásos Totem buff lapok miatt azért jó eséllyel be fog férni 1-2 darab.

r/hearthstone - New Card Revealed - Ceremonial Maul

A Paladin és a Warrior fegyvere ugyan statjaiban nem félelmetes, de a Spellburst képessége igencsak jó: egy olyan statokkal rendelkező Studentet rak az asztalra kisüléskor, ami egyenlő a varázslat költségével. Elég jó érték rejlik benne, az biztos!

A Playmaker nevéhez híven eléggé meghatározza a játék ütemét: miután kiraktunk egy Rush miniont, kreál egy másolatot egy életponttal – nyilván nem egy 3. körös play üresben, mert könnyen levehető a 3 életpont miatt, viszont később határozottan jó lehet.

r/hearthstone - New card - Archwitch Willow

Végezetül pedig itt a Warlock legendary lapja, mely ugyan elég drága, viszont az effekt sem gyenge: a 7-7-es test mellé kapunk egy démont a kezünkből és a paklinkból is!

Ha pedig a tegnapi legutóbbi adagot nem láttad, itt pótolhatod:

Mage és Demon Hunter legendary-vel, valamint egy Priest epic lappal folytatódik a spoiler szezon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva