Counter Strike

Íme Edward csapata, velük tér vissza a profi játékhoz!


Fiatalokkal vette körül magát.

Valamivel több, mint két hete számoltunk be arról, hogy visszatér a profi mezőnyhöz Edward, a Counter-Strike történetének egyik legnagyobb legendája, tegnap pedig új csapatának felállása is napvilágra került.

Edward 2019 májusában hagyta ott a NAVI-t, hogy helyet adjon a frissen érkező Boombl4-nak, míg az ukrán kölcsönben a Winstrike-nál folytatta. Utóbbinál kevés siker érte, ezért hazatért, de azóta csak a padot koptatta.

Az ukrán veterán által fémjelzett selectah egy 50 ezer dolláros online versenyen, a Relog Media által szervezett Nine to Five második állomásán fog debütálni. Edward fiatalokkal vette körül magát, a legismertebb játékos közülük pedig az a jmqa, aki a QBF-fel legenda lett a bostoni Majoron.

Rajtuk kívül a csapatban még megtalálható három kevésbé ismert, fiatal játékos: a 17 éves Raven, a 19 éves Tappa, illetve a húsz esztendős jL. Előbbi kettő orosz, míg utóbbi litván nemzetiségű, és mindannyian minimális hivatalos meccsel rendelkeznek (Raven eggyel sem).

A 32 éves Edward augusztus elsején részt vesz majd a NAVI többgenerációs showmérkőzésén, amiről már mi is írtunk, míg selectah nevű csapatával július 27-én, hétfőn debütálnak a Nine to Five #2-n.

A selectah felállása a következő:

Ukraine Ioann “⁠Edward⁠ Sukhariev
Russia Savelii “⁠jmqa⁠ Bragin
Russia Roman “⁠tappa⁠ Medvedev
Russia Danil “⁠Raven⁠ Bikvaidze
Lithuania Justinas “⁠jL⁠ Lekavicius

Ezt már olvastad?

Milyen hibákat követ el a világ legjobb CS:GO játékosa? Itt a válasz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva