Hearthstone

Scholomance Academy: 9 új lapról hullt le a lepel a tegnap nap során


9 új lap jött tegnap.

Sorra jönnek a lapbemutatók az új kiegészítőből, a legutóbbi adagot itt találjátok:

4 lap tegnapról, 2 máról: ezeket a kártyákat ismerhettük meg a Scholomance Academy-ből

Nézzük meg, hogy a tegnapi nap során mik jöttek még!

r/hearthstone - New Neutral Legendary Card Revealed - Lorekeeper Polkelt

Polkelt igencsak egyedi képességel rendelkezik: Holy Wrath Paladinban, illetve Galakrong Rogue-ban (mielőtt kirakjuk a lapot, a 4 legdrágábbat húzza fel) elképzelhető, hogy előjön.

r/hearthstone - New Card - Sphere of Sapience

Végre egy neutral legendary fegyver is jön a játékba: a kör elején megnézhetjük a lapunkat és a pakli aljára tehetjük, ekkor veszít egy pontot a fegyver a durability-ből. Ez is egy érdekes effekt!

r/hearthstone - New card - Star Student Stelina

Az új Demon Hunter legendary-t csak outcasttal érdemes kirakni, ekkor viszont eléggé erős: megnézünk három lapot az ellenfél kezéből és visszakeverünk egyet. Boardclear ellen, vagy csak épp a legerősebb lapját kivenni jó lehet!

r/hearthstone - New Card - Secret Passage

Az új Rogue varázslat is egyedi lett: kicseréli a kezünket 5 lappal a pakliból, következő körben pedig visszacseréli. 1 manáért könnyű lesz elérni, hogy csak pár lapot kelljen visszatekerni, így ez egy jó laphúzásnak tűnik.

r/hearthstone - New card - Magehunter

Kevésbé látványos a Magehunter a többi laphoz képest, de Rare lévén ezt senki sem várja el: az effekt maga rendben van, taunt miniont vagy a Prime legendary-ket silence-elni jól tud jönni.

r/hearthstone - New card - Doctor Krastinov

A Rogue-Warrior legendary kártyája ismét a fegyver szinergiákra épít: mivel rush képességgel rendelkezik, így egyből buffolja a fegyverünket, ami előbbi class-nál garantált a hős képességgel, de utóbbinál is sima ügy lesz kinyerni belőle az értéket.

Wandmaker - Cards - Hearthstone

Arénában biztos jó lesz, de akár a Demon Hunterbe is beférhet: Mana Burn és Twin Slice is jó opció tud lenni, amit kaphatunk belőle.

Szegény Elver Archert elvitte a power creep: a Pen Flinger vissza tud ugrani a kezünkbe varázslat használatakor.

Végezetül a legutóbb érkezett lap Vectus:

Vectus is a New Legendary Card Revealed for Hearthstone's ...

Kijátszásakor kirak két 1-1-es Whelpet az asztalra, akik megkapnak 1-1 Deathrattle képességet a már ilyen elhunyt minionjainktól. Nem tűnik rossznak, bár ez a Deathrattle mechanika elég régóta túl lassú legtöbb esetben standardben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva