Valorant

Ismét elődöntőig jutott a need more DM, ezúttal az Absolute Masters versenyen!


A svédekkel szemben egy nagyon szoros meccsen maradtak alul.

Múlt héten komoly magyar sikerről számolhattunk be, hiszen a need more DM a legjobb négy között zárt a 40 ezer dolláros WePlay! Invitational során, ahol a G2 Esports állta útjukat, így a srácok végül ötezer dollárt gyűjtöttek.

A mai napon a több, mint két hónapja tartó Absolute Masters is elérkezett az elődöntők szakaszáig, ahol előbb Fordon Boars vs Exceptis, majd need more DM vs Bonk találkozót rendeztek. Az első meccset az Exceptis, a másodikat pedig a Bonk nyerte, így a magyar srácok ismét a legjobb négy között zártak.

A pályák eredményei:
Haven: 13-11 Bonk
Ascent: 13-10 nmDM
Split: 13-9 Bonk

A need more DM a második kvalifikációról jutott be a 3000 euró összdíjazású tornára, ahol az “E” csoportból két győzelemmel, elsőként jutottak tovább. Érdekesség, hogy a fináléban azzal az Exceptis-szel csaptak volna össze, akiket a csoportban már 2:1-re legyőztek.

A srácok a rájátszásban előbb a PartyParrots (2:1, top16), majd az A$AP (2:0, top8) csapatát győzték le, így jutottak el az elődöntőig, de ott a bonkar-Yacine-Sayf-xajdish-ziz ötösfogat megálljt parancsolt nekik.

A need more DM holnap még játszani fog, ugyanis a tornán van bronzmeccs, az ellenfél pedig a lengyel Fordon Boars lesz. A találkozóra vasárnap este 18:00-kor kerül majd sor, a tét pedig 500 euró. Sok sikert kívánunk!

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva