Call of Duty

Már egy csipszes zacskó is az új Call of Duty-ról árulkodik! | Jöhetne már a hivatalos leleplezés!


Az eddigi szivárgások valószínűleg többet árultak el már a játékból, mint amennyit az első előzetes fog majd...

Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy az Activision egy mesterien kitervelt marketinget visz éppen véghez, vagy valóban sokszor balszerencsés szivárogtatások áldozata. Az utóbbi időkben ugyanis egészen hihetetlen formákban és platformokon szivárogtak információk a még be sem jelentett idei Call of Duty epizódról. Viszont a mai “szivárgás” már egy egészen új szintet üt meg…

A legújabb Call of Duty alfája feltűnt az MS Shop-ban, páran már elő is töltötték!

Az egyik legnagyobb CoD videós, TheGamingRevolution birtokába jutott egy olyan Doritos csomagolás, ami egyértelműen a legújabb részhez tartalmaz promóciós kódokat. Ez alapján a promó október 5-én kezdődik és 2021. január 31-én ér véget, ami azt is jelentheti, hogy nem novemberben, hanem október közepe tájékán jelenhet meg a ‘Call of Duty: Black Ops – Cold War’ címre keresztelt felvonás.

Sajnos ennyi, teljesen hitelesnek tűnő szivárgás után nagyon nehéz elhinni, hogy az Activision keze ne lenne benne könyékig a dologban, akik akár a rajongók találgatásaival, vagy akár szándékos félrevezetésével vezethetik fel az összeesküvésekkel tarkított hidegháborúban játszódó történetet. Hamarosan meglátjuk, közben viszont érdemes lehet a Warzone felé irányítani tekintetünket, ugyanis nagy eséllyel – a hamarosan kezdődő ötödik szezon során – ott vezetik majd fel a Black Ops – Cold War-t.

Csatlakozz még ma vadiúj XBOX Series X csoportunkhoz!

Izgalmas részleteket árultak el a készítők a S.T.A.L.K.E.R. második részével kapcsolatban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva