Valorant

Összetettebb rangrendszerrel érkezik a Valorant második szezonja!


Hamarosan jobban megéri majd rankedezni.

Akinek volt már szerencséje a Valorant ranked meccseihez az pontosan tudja, hogy egyelőre mennyire nehezen követhető az, hogy egy mérkőzés kimenetele pontosan mennyibe járul hozzá az aktuális rangunkhoz. Ennek megkönnyítésére a Riot munkatársai kicsit gatyába rázzák a rendszert, hogy az augusztus elején kezdődő második szezonra már megújult formában várja a játékosokat.

Ezekkel a változtatásokkal nem titkoltan azt is szeretnék elérni, hogy mindig tisztában lehess azzal, hogy éppen milyen szinten állsz a játékban, valamint mindenkit ösztönözni akarnak arra, hogy a legjobbat hozza ki magából a kompetitív szekcióban. Az új rendszer szerint ugyanis a rankod megállapításakor az általad elért Act Rank fog számítani, ami két dologból fog összeállni: az adott szezonon belül játszott 9 legjobb ranked meccsből és abból, hogy összesen hányszor nyertél az adott Actben.

Ebből értelemszerűen következni fog az, hogy nagyobb súlya lesz a kompetitív mérkőzéseknek, de már jobban is le tudod majd követni, hogy ez milyen hatással van a rankodra, amit vizuálisan is mutatni fog nekünk a játék. A Career szekción belül ugyanis ott fog figyelni az ún. Act Rank badge, ami a korábban már említett, adott szezonon belüli 9 legjobb meccsed függvényében fog alakulni.

Ezt visszamenőleg nem csinálják meg az Act 1-ben elért eredményeink alapján, viszont a második szezonban elért végső eredményünk ott fog figyelni a player cardunkon és látszódni fog majd az Act 3 alatti kompetitív meccsek közben is. Fontos azonban megjegyezni, hogy a besoroló meccsek nem lesznek hatással az Act Rankre és öt helyett már csak hármat kell majd letolni belőlük. Természetesen a Riot csapata azt is hozzátette, hogy folyamatosan fognak fejleszteni az új ranked rendszeren, de mindvégig azt szeretnék, hogy minden játékos átláthassa azt.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva