R6

Ez lehet a tényleges megoldás? A következő szezonban átdolgozhatják Jägert


Kudos videójában láthattuk az infót.

Nemrégiben közzétette a Ubisoft, hogy hogy áll a játék statisztikák terén:

Kudarc: Jäger népszerűsége még mindig az egekben, Melusi továbbra is problémás

Ebből kiderült, hogy a Jäger változtatás (sebesség csökkentés) semmit nem számított, továbbra is kihagyhatatlan a csapat összeállításokból. Egyes pletykák szerint a Ubisoft már tervezi az átdolgozását, erről az alábbi videóban értesülhettek:

Az ADS változhat, a következőképpen: végtelen procejtile elkapására lenne képes, azonban miután egyet elkapott, nem tudná a következőt, lenne töltési ideje. Ugye ez ha úgy nézzük buff (elvégre technikailag bármennyit lefülelhet), azonban nagyrészt inkább nerf: így elég egy valamit a szobába dobni, az kikapcsolja átmenetileg a rendszert, onnantól pedig szabadon támadható a helyiség.

Érdekes elgondolás, így valóban jobban hasonló szinten lenne Wamai mágneseivel (mindketten egyet tudnak elkapni, Wamai viszont late game-ben hasznosabb, mert több eszköz áll rendelkezésére). Állítólag megbízható forrásról van szó, azonban nem erősítette meg a kiadó ezt még – ha tippelni kéne, akkor azt mondanánk, hogy valamilyen változtatás jó eséllyel jön a németre, ez pedig első hallásra nem is tűnik rossz ötletnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva