Valorant

A Riot megerősítette: Tényleg Killjoy lesz a Valorant következő ügynöke!


Már jóideje vártunk erre.

Június elején írtunk először nektek arról, hogy Killjoy (vagy más néven Bombshell) lehet a Valorant következő – szám szerint tizenkettedik – ügynöke, aki mélynövésű német mérnökként képes alaposan alápörkölni az ellenfeleinek. Az első információk alapján szakmájából adódóan lövegeket, robotokat és lézereket egyaránt be tud vetni, most viszont a Riot végre elárulta, hogy pontosan milyen képességekkel fog rendelkezni.

Az Alarmbot (C-vel elsüthető) skilljével Raze-hez hasonlóan egy kis robotot tud útjára engedni, ami az ellenfeleket betalálva felrobban, ezzel sebzi őket, majd limitált ideig az érintett ellenségek bármilyen támadástípusból kétszer akkora sebzést fognak kapni tőlünk, vagy csapattársainktól. A Q-ja a Turret névre hallgató löveg, ami értelemszerűen képes a látóterébe bekerülő ellenfeleket sebezni, viszont ezt csak 180 fokos látószögben tudja megtenni, ezért a használatakor rendkívül fontos lesz a megfelelő pozícionálása.

Van neki egy szuper gránátja is, ez az E-vel aktiválható Nanoswarm, ami a megérkezését követően robban egyet és utána folyamatosan fogja sebezni a körülötte lévő területet, ezért támadások, valamint lerakó visszafoglalások megakadályozásakor biztosan jó szolgálatot fog tenni. Egyelőre még nem látjuk a pontos helyét a Lockdown nevet viselő ultimate képességének, amivel egy olyan szerkezetet rak le, ami 8 másodpercen keresztül hullámokat bocsát ki magából és folyamatosan lassítja az odatévedő ellenfeleket, akik ki is tudják lőni azt.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva