Gaming

Augusztusi ingyen Gold játékok | Egyre inkább elengedi a Gold előfizetést a Microsoft!


Ezek lesznek az augusztusi Xbox Live Gold előfizetés mellé járó ingyenes játékok.

Az utóbbi hónapokban mondhatni nem sok izgalmas ingyenes címet csomagoltak az Xbox Live Gold előfizetés mellé. Ez persze nem azt jelenti, hogy rossz játékok lennének, egyszerűen csak kevesek ahhoz, hogy meggyőzzék az játékost arról, hogy érdemes előfizetni rá. Ezen csodálkozni sem kell sokat, ugyanis a Microsoft másik előfizetési modellje, a Game Pass Ultimate nemcsak a Gold összes előnyeit tartalmazza, de több mint 300 remek, folyamatosan bővülő játékkínálathoz is hozzáférést biztosít.

Nem olyan rég például bejelentették azt is, hogy teljesen leálltak az éves Gold előfizetés online értékesítésével, ami pár egyéb dolog mellett nyilvánvalóan még jobban arra sarkallja a játékosokat, hogy váltsanak a jóval több mindent nyújtó Game Pass rendszerre. 

Nem lehet többé egy éves Xbox Live Gold előfizetést venni – jöhet az ingyen multi?!

Ezen a tendencián az augusztusi Gold előfizetés mellé járó ingyenes játékok biztosan nem fognak változtatni. 

Augusztus 1-től egészen a hónap végéig a Minecraft és a Diablo szerelemgyerekeként is értelmezhető Portal Knights-ot tölthetjük le. Szintén augusztus 1-től az első Xbox egyik klasszikus motocross versenyjátéka, az MX Unleashed, ezt hónap közepéig, augusztus 15-ig húzhatjuk le, amikor is hó végéig váltja a szintén klasszikus Red Faction 2 a maga rombolható környezetével, ami korában egyébként igen előremutató megoldás volt. Ezek mellett augusztus 16-tól szeptember közepéig az óriásrobotokat egymásnak eresztő Override: Mech City Brawl-t is ajándékba kapjuk.

Az utóbbi pár hónapot, illetve a Microsoft üzleti döntéseit és szolgáltatásai egybe sűrítését látva amondó vagyok, ezeknél nívósabb játékokat túlzottan már senki ne várjon a Gold előfizetés mellé. A Game Pass-t viszont bátran ajánlom, ugyanis az Xbox játékkölcsönző szolgáltatásába folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb játékok.

Hamarosan például a Bungie remeke, a Destiny 2 kerül be az összes megjelent és a jövőben megjelenő kiegészítőjével együtt:

Csatlakozz még ma vadiúj XBOX Series X csoportunkhoz!

A Destiny 2 az összes kiegészítőjével érkezik a Game Pass-ba | A Bungie is visszatér az Xboxra?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva