Valorant

Felfedték Killjoy, a legújabb Valorant ügynök kinézetét!


Egészen más a megjelenése, mint amire előzetesen számítottunk.

A német GameStar nyilvánosságra hozta a Valorant legújabb ügynökének, Killjoy-nak a kinézetét. Az előzetes várakozások egy “apró termetű férfi mérnökről” szóltak, aki vélhetően egy “robotban ülve” lesz elengedő magasságban, ehhez képest a valóság egészen mást mutat.

Nem férfi, nem alacsony és így robotra sem lesz szükség, hiszen egy hipszter beütésű hölgyről van szó, akinek külsejében sokan az Overwatch-ból ismert Mei-t vélték felfedezni. Megjelenésével kapcsolatos további képeket EBBEN a Reddit bejegyzésben találhattok.

Időközben egyre több és több információ kerül nyilvánosságra, illetve analizáló videókból sincs hiány az új ügynököt illetően. Utóbbiak táborát erősíti a 100 Thieves játékosa és népszerű streamere, Hiko, akinek elemzése gyorsan népszerűvé vált.

100T Hiko’s Response to Killjoy from VALORANT

Immáron tehát a képességek és a megjelenés is tisztázott, a Valorant közösség pedig epekedve várja, hogy vajon milyen erősségű lesz majd Killjoy a többi ügynökhöz képest. Most már nincs más hátra, mint hogy kivárjuk az érkezéséig hátralevő időt, aztán majd a gyakorlatban választ kapunk mindenre.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva