Hearthstone

“Zárás” előtt: 3 lapot ismerhettünk még meg, este jön az utolsó reveal stream!


3 új lapot ismerhettünk még meg.

Végéhez közeledik a Hearthstone legújabb kiegészítőjének, a Scholomance Academy-nek a spoiler szezonja: a legutóbbi adagot itt olvashatjátok.

Újabb adag érkezett: 9 lapot ismerhettünk meg, köztük újabb 4 legendary-t

Azóta a mai nap során még 3 lapot láthattunk, illetve a tegnapi adagból egy kimaradt, így most ezt is pótoljuk. Pörgessük végig őket!

r/hearthstone - New Card - Lord Barov

A Paladin-Warrior legendary lapja egy 3 manás boardclear, ami nagyon durván hangzana, de azért ez nem ilyen egyszerű. Kijátszásakor az összes többi minion életét egyre állítja be, viszont csak halálkor sebez egyet minden minionba. Így sem rossz persze!

r/hearthstone - New Card Revealed - Primordial Studies

A Mage témája ebben a kiegészítőben a Spell Damage-re való építés – az 1 manás varázslat is ebben segít. Discover mechanika segítségével választunk egy ilyen miniont, majd a következő ilyet eggyel le is olcsóbbítja.

r/hearthstone - New card - Trueaim Crescent

1 mana 1-4-es fegyver lévén már önmagában nem rossz pingelni a Demon Hunter-Hunter új lapjával (a Candleshot stabil volt Rexxárnál), azonban az effekt segítségével ez egy komolyabb leszedés is lehet: a minionjaink is megtámadják azt a lényt, amit hősünk.

r/hearthstone - New card - Guardian Animals

Végezetül pedig még egy dual class lapot láthattunk, ezt a Hunter és a Druid vetheti be. A Guardian Animals kettő darab maximum 5 manás Beastet rak ki paklinkból és Rush-t ad nekik. Kicsit drága a lap, de a Rush által az asztalra is hatása van, így az ár-érték arány rendben van.

19:00-kor jön az utolsó reveal stream, mely végeztével megismerjük az összes kártyát. Ha élőben szeretnéd követni Twitch-en, ide kattintva teheted ezt meg!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva