Gaming

Halo Infinite PlayStation 4-en! | Dreams-ben alkották úrja a Halo Infinite nyitányát!


Egy játékos a PS4-es Dreams-ben alkotta úrja a Halo Infinite nyitányát.

Sokak számára csalódás volt a Halo Infinite, és ugyan a játék megjelenése hosszú hónapokra van még, illetve a Microsoft is elmondta, hogy a játékmenet a fejlesztés egy korábbi fázisából való, azonnal a Sony felé irányult a figyelem, és többen egy újabb PS-érát jövendölnek. Arra viszont nem számítottunk, hogy már a japánok hivatalos eseménye előtt érkezik egy frappáns válasz, méghozzá a Dreams személyében.

Ha valaki esetleg nem ismerné, a Dreams egy szó szerint végtelenül kreatív program (inkább mint játék), amiben a játékosok tulajdonképpen bármit, ami az eszükbe jut képernyőkre álmodhatnak, határt tényleg csaj a képzelet szabhat. A játék idén februárban jelent meg, és ugyan a kezdeti lendület azóta kissé aláhagyott, még így is minden napra jut jó pár zseniális alkotás.

Megannyi rendkívül vicces meme után most egy DISARMED nevű kreatív a Dreams-ben alkotta újra a Halo Infinite nyitójelenetét, és való igaz, hogy egy egészen rövid anyagról van szó, de tökéletesen felismerhető benne a Halo. 

A Halo Infinite-et legtöbben a grafikája miatt ostorozzák, hozzáteszem nem feltétlenül alaptalanul. Két évvel ezelőtt a 2018-as E3-on bemutatott első teaser a Microsoft elmondása szerint a játék motorjával készült, az abban látottakhoz képest viszont óriási visszalépésnek tűnik a legutóbb látott játékmenet, ami külcsínre alig-alig ütött el a korábbi epizódoktól.

Persze még messze a megjelenés és a Microsoft is megnyugtatott mindenkit, hogy a gameplay nem tükrözi a játék végleges állapotát, sokan mégis tartanak attól, hogy hiába a teljesen dinamikus open-world környezet, a Halo Infinite nagy visszalépés lesz a sorozat korábbi felvonásaihoz képest. 

Biztosat csak megjelenés után fogunk tudni mondani, addig viszont reméljük megoldják a problémákat, ugyanis azt is tudni, hogy ez lesz az utolsó ilyen formában kiadott Halo.

Csatlakozz még ma vadiúj XBOX Series X csoportunkhoz!

Augusztusi ingyen Gold játékok | Egyre inkább elengedi a Gold előfizetést a Microsoft!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva