Valorant

Ma este újra pályán a need more DM, indul a 15 ezer eurós Mandatory.gg Cup!


A mérkőzések előtt bzt-vel interjút is készítünk, és ti is kérdezhettek tőle!

A mai napon elstartol az Ignition Series versenysorozat következő állomása, a 15 ezer euró összdíjazású Mandatory.GG Cup, mégpedig magyar érdekeltséggel, hiszen a need more DM meghívottként lesz jelen a tornán.

Elméleti síkon a srácok 20:00 körül játsszák majd az első meccsüket, de fontos megemlíteni, hogy ha eljutnának a negyeddöntőig, akkor a verseny további mérkőzései szombaton és vasárnap kerülnek lejátszásra.

A need more DM első meccsét megelőzően a csapat európai szinten is kiemelkedő játékosa, bzt csatlakozik a metabro nemrégiben elindult podcast műsorának második adásához, ahol ti is kérdezhettek tőle! Az adást ITT tudjátok majd követni, mégpedig 18 órától!

A versenyen angol, francia és orosz nyelvű közvetítés is lesz, de aki inkább a srácok szemszögéből követné az eseményeket, az bizonyára FoDa csatornáján ma is megteheti ezt. Rajta kívül egyébként Tigene és bzt is szokott streamelni, a srácok nevére kattintva eljuthattok a csatornáikra.

A Mandatory.GG Cup egyenes ágon megy végig: az első négy kör BO1, a negyeddöntő és az elődöntő BO3, a döntő pedig BO5 lesz majd. Nyereményt a legjobb négy csapat kap, így a srácoknak alsó hangon öt győzelemre lesz szükségük.

Update: A nevezők között megtalálható még az Abnormals nevű alakulat (DeadFox, boco, nkRRR, rolcs1, ezmegaz), így összességében két magyar csapatnak is szurkolhatunk a versenyen! Sok sikert kívánunk nekik!

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva