Gaming

Így támadt fel az Army Men: konzolokra is jönnek az 5v5 játékkatonás harcok!


A The Mean Greens: Plastic Warfare viszi tovább az Army Men sorozat lángját!

Az Army Men játékokat a fiatalabb korosztály sajnos már alig, vagy egyáltalán nem ismerheti. Pedig igazán eredeti sorozatról van szó, ami kisebb olykor nagyobb minőségbeli kilengésekkel ugyan, de zseniálisan ültette videojátékos formába a kiskölyökként egyedül, vagy a testvérekkel játszott zöld-sárga műanyagkatonás harcokat. A kultikus sorozat 2010-ben véget ért, ezért is lehet örömteli hír,

hogy több évnyi fejlesztést követően augusztus 5-én konzolokra is megjelenik a műanyag játékkatonás 5v5 multiplayer csatározásokat elhozó, The Mean Greens: Plastic Warfare!

A pályák változatosságára és perspektivikus kialakítására sem lesz túl sok panasz, így műanyag darabokra lőhetjük egymást többek között egy hűtőben, egy csocsó pályán, természetesen egy gyerekszoba különböző pontjain, de ellátogathatunk egy tortákkal teli szülinapi zsúrra, egy konyhába, egy nappaliba, sőt, még a fürdőszobába és egy akváriumba is. Minden pályán más és más játékmódokban fogunk tudni játszani, amik változatosságára és ötletességére szintén nem lehet egyetlen rossz szavunk sem. Van, ahol egy befagyott játékdínót kell kiolvasztanunk, de lesz itt gyertya gyűjtés és gólszerzés is és így tovább, mindezt persze ellenséges tűz alatt.

A The Mean Greens: Plastic Warfare Xboxon ingyenes próbaverziót is kapott, így vásárlás előtt kipróbálhatod neked mennyire tetszenek a műanyag harcok.

Ha címében nem is, de az Army Men széria öröksége ebben a játékban testesül meg, ami a fiatalabb játékosok számára is üdítőként hathat a battle royale-ok uralta online multiplayer piacon.

Csatlakozz még ma vadiúj XBOX Series X csoportunkhoz!

Dungeons & Dragons – My Little Pony crossover szett érkezik hamarosan!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva