Valorant

Vadiúj Battle Passt és szemrevaló skineket hoz a Valorant második szezonja!


Megint lesz mire elverni a nehezen megszerzett forintokat.

Éppen az előbb számoltunk be arról, hogy két nap múlva jön a Valorant legújabb frissítése, amivel végre elérhetővé válik a régóta várt Deathmatch játékmód. Szerencsére emellett még nagyon sok finomsággal készül a Riot, akik vadiúj Battle Passt és látványos skineket is hoznak a játék második szezonjával.

A szokásokhoz híven az Act 2-vel elérhetővé váló prémium Battle Pass is 1000 VP-t fog kóstálni (3500 forint), viszont már tartalmazni fog Radianite pontokat is, amikkel kedvünkre tuningolhatjuk majd vizuálisan a megszerzett skinjeinket. Fegyver kinézetek terén pedig háromféle kollekciót oldhatunk majd fel: ez lesz a Hivemind, a POLYfox és a Red Alert, amiket a fenti képen már megcsodálhatsz.

Természetesen önállóan megvásárolható skinekből sem lesz hiány, hiszen holnaptól már elérhetővé is válik a Glitchpop kollekció, amit darabonként 2175 VP-ért, a kést pedig 4350 VP-ért vehetjük meg, egyben viszont 8700 VP-be (közel 30 ezer forintba) fog kerülni a látványos csomag. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy jön az újragondolt ranked rendszer is, aminek sok játékos fog örülni.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva