Call of Duty

Zseniális előzetessel robbant be a Season 5 – itt jön a vonat, a stadion, az új pályák és fegyverek!


Zseniális előzetessel robbant be a legújabb, sorban az ötödik Modern Warfare/Warzone szezon!

Mindenki meglepetésére – a PS4-es előtöltés után – már ma este befutott az ötödik szezon előzetese, amiből bizony kiderül, hogy a legtöbb előre jósolt újdonság valóban megérkezik a Modern Warfare-ba és a Warzone-ba.

Elindul a pálya körül a vonat, a Stadion – még ha nem is pont hagyományos módon de – megnyílik, jönnek az új fegyverek és multiplayer pályák, illetve a már korábban bemutatott Shadow Company is tiszteletét teszi. (Ja, és közben a jövőbeli találgatásoknak is csinált egy kis helyet, de ezekről kicsit később!)

Az új szezon tehát augusztus 5-én veszi kezdetét, és meg kell mondjuk, hogy az Activision és az Infinity Ward fejlesztői most végre tényleg odatették magukat! Így kell ezt csinálni, így kell egy új szezont kezdeni! Aztán nagyon reméljük, hogy az élményt most nem fogják elrontani az olyan hibák, amik eddig sajnos majd az összes szezon kezdetekor bele-bele rondítottak az összképbe…

A Season 5 startjáig még lesz egy kis idő kiporolni a tárhelyeket, amire az egyik fejlesztő szerint szükségünk is lesz, bár megígérték, hogy ezek után megpróbálnak kicsit zsugorítani a játék jelenlegi méretén.

Csatlakozz még ma vadiúj XBOX Series X csoportunkhoz!

Óriási lesz a Season 5 update – jöhet az előtöltés?! | Warzone – Modern Warfare

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva