Counter Strike

Visszavonul freddieb, aki sokáig az egyik legnagyobb svéd ígéretnek számított!


Most már inkább tanulmányaira fókuszál.

Bejelentette a Counter-Strike-tól való visszavonulását Fredrik “freddieb” Buö, az Epsilon, a GODSENT, és a Red Reserve egykori játékosa. A Twitter-bejegyzésben azt írja, hogy ennek már éppen itt volt az ideje, és most már inkább szeretne egyetemi tanulmányaira összpontosítani.

A 26 éves svéd játékos 2016-ban robbant be a köztudatba, miután az első európai Minort követően – disco doplan-nal közösen – bekerült a CG nevű svéd alakulatba. A csapatot aztán leigazolta az Epsilont, ahol freddieb kulcsjátékossá nőtte ki magát és nagy szerepe volt a PGL Summer, illetve a WCA megnyerésében.

Az Epsilon után a GODSENT-hez szerződött, amellyel kijutott a 2017-es WESG-re, illetve megnyerték a szerbiai QI Invitational-t. Ezt a Red Reserve, majd az Ancient követte, utóbbival egy DH Summer finálé jött össze – mindez már a tavalyi év során.

Utolsó profi csapata a GamerLegion volt, ahova novemberben csatlakozott. Még ebben a hónapban elődöntőig jutottak a WePlay! S2 során, ami egyben a svéd játékos utolsó LAN-ja is lett, hiszen idén márciusban feloszlott a csapat.

A 26 éves freddieb azt írja, hogy nem fog visszatérni a Counter-Strike-hoz, helyette inkább elmegy egyetemre, ami számára két héten belül kezdetét is veszi. “Hálával és köszönettel tartozom, hiszen rengeteg nagyszerű embert ismerhettem meg, megfordultam számos neves szervezetnél, versenyeket nyerhettem és bejárhattam a világot.” – írja búcsúbejegyzésében.

“Sajnos az a célom nem teljesült, hogy kijussak egy Major-re, de talán majd az informatika területén lesznek még hasonló sikereim.” – zárja a tweetet. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!

Ezt már olvastad?

Hivatalos: nitr0 távozik a Liquid csapatától!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva